UTA Arad

Erico a revenit pe gazon la ultima reprezentație utistă acasă: „Important este că suntem fericiți încă o dată alături de suporteri”







Pe lângă cele trei puncte, UTA avea să-l piardă și pe Erico da Silva (32 de ani) după meciul cu Rapidul, în cadrul etapei a 4-a a play-outului Ligii 1. Fundașul brazilian a revenit astăzi în centrul defensivei, la ultima reprezentație stagională a echipei sale în fața propriilor suporteri și a obținut penalty-ul din minutul 10.


Atunci, Rădescu avea să-i dea un cap în gură utistului, însă Batha nu a reușit să-l bată pe Popescu de la punctul cu var. „Cred că de trei ori am fost lovit la cap în acest meci, dar e OK, important e că am făcut ce ne-am propus de la început și suntem fericiți încă o dată alături de suporteri. Sezonul nu a fost cum ne gândeam noi la început că va fi, dar, cu toate astea, suntem acolo, vom avea o nouă șansă sezonul viitor ca să fim mai buni”, a spus Erico la finalul disputei cu argeșenii.


Brazilianul va începe cel de-al treilea sezon în „alb-roșu” și își cunoaște deja 9 dintre foștii și…viitorii colegi. Probabil, săptămâna viitoare va mai semna și Iacob. „E adevărat, mai mulți jucători au semnat prelungirea contractului în această săptămână. Oamenii care lucrează aici, în club, sunt foarte corecți și mă gândesc că o mare parte din grupul pe care îl avem va rămâne și în următorul sezon. E un grup foarte bun, o familie unită și cu asta putem obține rezultate și tot ce ne dorim”, mai consideră fotbalistul aclamat încă odată la scenă deschisă de spectatorii de pe arena „Francisc Neuman”.

FOTO: Claudia Carp



Un comentariu

  1. Chiar astept urmatorul sezon ca si pe „pita calda” ,cu un Otele,Ubbink,Batha acomodat la fotbalul din Romania ,la un Miculescu si Isac cu 1 an in plus de experienta,cu un Rares Pop si Fabiano Cibi talente mari!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button