UTA Arad

Vorobjovas a decis meciul cu Mioveniul, dar regretele rămân: „Poziția din clasament nu ne reprezintă, obiectivul nostru era unul mult mai important”





Modestas Vorobjovas a început ca rezervă sub comanda lui Ionuț Badea, dar accidentarea lui Isac l-a readus pe mijlocașul lituanian în primul „11”. Pe lângă treaba bună din linia mediană, în special pe faza de recuperare a balonului, fostul fotbalist al lui Zalgiris a marcat și trei goluri, toate în play-out. „Dubla” din 4-0 cu Gaz Metan și reușita de trei puncte de sâmbătă, cu CS Mioveni.

De această dată, Badea nu l-a mai înlocuit pe lituanian, cum o făcea de obicei în partidele precedente. „Bineînțeles, e foarte important că am lăsat o ultimă impresie pozitivă în fața fanilor și a tuturor celor din oraș care ne susțin. Obiectivul nostru era să câștigăm, l-am îndeplinit și suntem fericiți. Echipa e cea mai importantă și echilibrul e esențial, dacă noi putem oferi echipei acel echilibru, indiferent de postul pe care jucăm, echipa poate avea succes. După fiecare sezon înveți ceva, chiar și când ești campion sau când retrogradezi. Poziția pe care o ocupăm acum în clasament nu ne reprezintă, obiectivul nostru era unul mult mai important și nu am reușit să îl îndeplinim, așadar va trebui să învățăm din acest lucru”, a spus Vorobjovas la flash-interviurile de după disputa cu argeșenii.

Deocamdată, singurul marcator al partidei de azi nu și-a reînnoit contractul cu arădenii. „Mă bucur pentru Mode că a marcat, e un jucător la nivel de capacitate de efort poate cel mai bun din lot, are nativ asta și a dezvoltat-o. În momentele în care a apărut la finalizare de mai multe oria a fost și pe fondul a ce lucrăm împreună. Asta mă bucură și le poate da un imbold și celorlați, să le arate că se poate. În ceea ce privește prelungirea contractelor, există un plan în spate pe care îl urmăm, până la finalul sezonului vom discuta și cu alți jucători. Acest plan se extinde și în vacanță, sunt lucruri pe care le gândim înainte, jucătorii au fost în evaluare. În primul rând, eu am vrut să țin grupul unit, să nu fie fractură de grup, dar în viața fiecărei echipe pot fi momente de nemulțumire, conflcite eventuale, ideea de bază a fost să folosim jucătorii la maximum. Nu eu am format lotul, ideea a fost de a ține tot grupul unit”, a precizat Ionuț Badea.

FOTO: Ciprian Petcuț

7 comentarii

  1. Nu credeam ca o sa scriu dar astazi chiar am apreciat mai mult jocul pivotului Laukzemis,a ajutat juniorul Rares Pop cu 2 ocazii de poarta!Daca nu o sa avem o infuzie mare de capital(investitorii) atunci poate este bine sa ramana Mode si Laukzemis la echipa!Poate asta este secretul echipelor mari ,un jucator dupa 2 ani este integrat complet in alta tara(Mode)!

    0
    0
    1. Mode merită din plin să rămână. Sper să o facă. Și-a făcut treaba când a fost nevoie de el.

      0
      0
  2. Mode poate fi considerat prototipul jucătorului mediu. La o scala valorica mai aproape de ce se joaca la noi. Cu calități și cu mici deficiente ca toată lumea. Se integrează ușor, rezistent la clinciuri, bun păsător. La polul opus trage rar la poarta, își pierde cumpătul cu adversari buni. Când nu merge echipa, nu merge nici el. Nu iese în evidenta singur. Totuși e nevoie de jucător cu linie de evoluție sigur constanta Este cautat, pentru raportul corect între ce joaca și banii câștigați.

    0
    0
  3. Multi îl critică pe Badea, dar Rareș Pop nu juca dacă rămânea Balint, și nici Mode nu urca până în careu în era Gyuszi. De altfel golurile lituanianului la UTA s-au marcat sub comanda piteșteanului! Nici Ciobotariu nu a avut un prim an prea bun la Voluntari, iar anul ăsta a fost surpriza campionatului!

    0
    0
  4. Spre deosebire de Batha, Mode e cu 4 ani mai tânăr are 26, Batha 30 si financiar Mode e un efort mai mic decat Batha banuiesc.
    Dacă vor sa transfere alt inchizator dar care sa ajute si atacul il pastrai pe Mode, nu pe Batha abonat la cartonașe.
    Posibil ca Apostu sa aibe o oferta de la o echipă cu obiective mai mari pt el.

    0
    0
    1. Da, dar cât timp a fost Passaglia aici, Mode era rezervă. Passaglia e peste Mode, e mai tehnic, pasează mai bine. Mode e pe distrus jocul adversarului, tăiător de lemne!

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button