Fotbal feminin

AC Piroș Security se deplasează în 12 jucătoare la Ciorogârla pentru a-și lua biletele pentru semifinalele Cupei României!





Moment important al stagiunii pentru fotbalistele de la Piroș Security. Acestea forțează calificarea în semifinalele Cupei României într-o deplasare complicată, departe de casă. „Leoaicele” joacă la Ciorogârla, în județul ilfov, împotriva „lanternei roșii” a play-offului Ligii 1. Practic, Fair Play Joc Cinstit le-a luat locul arădencelor în Top 6 după jocul rezultatelor din ultima etapă a sezonului regular și de atunci nu au mai făcut niciun punct.

Bucureștencele au pierdut toate partidele împotriva celorlalte cinci combatante, în timp ce arădencele le-au câștigat pe toate în play-out, cu excepția celei de acum două zile, contra lui Banat Girls. La Sânnicolau Mic a fost 2-2, după ce gazdele au condus cu 2-0 până în minutul 81. „Sigur că ne-am fi dorit să câștigăm și acest meci, doar că am întâmpinat probleme legate de accidentări și lipsa jucătoarelor de pe bancă. Și mâine ne deplasăm exact cu 12 fotbaliste, sperând să fi feriți de alte probleme. Din fericire, am recuperat-o pe Eli Bozian, a fost mai mult o sperietură în cazul ei, mergem la luptă. Sperăm să luăm un avantaj bun în primele 60-70 de minute, căci s-ar putea să cădem fizic și fără soluții pe bancă va fi greu să facem față. Nu știu dacă suntem favoriți, căci una e play-offul și cu totul alta play-outul, dar e clar că avem șansele noastre de calificare în semifinale. Până la urmă, asta ne-a mai rămas de făcut pe acest final de sezon, să onorăm până la final Cupa României”, spune Dan Cuedan, antrenorul „leoaicelor”, care a pierdut-o recent și pe Bălaș, care a plecat în străinătate.

Delegația Aradului zboară dis de dimineață spre București, de pe Aeroportul din Timișoara, urmând să intre pe teren contra fetelor de la Fair Play începând cu ora 14. În singurul joc oficial disputat dintre cele două echipe în acest sezon, Piroș Security s-a impus cu 4-1, iar acum diferența de puncte dintre cele două echipe este de 18 puncte. Evident, „roș-albele” și-au făcut punctele cu echipele din play-out, în timp ce bucureștencele au rămas pe loc ca urmare a eșecurilor din play-off.

ACS Selena SN Constanţa – ACS Vasas Femina (ora 10), CSM Alexandria – AFC Universitatea Olimpia Cluj (ora 11) și  ACS Navobi Iasi – ACS Heniu Prundu Bârgăului (ora 17) sunt celelalte meciuri ce se joacă mâine în sferturile de finală ale Cupei României la fotbal feminin. Vă reamintim că în drumul lor spre sferturi, arădencele le-au scos din competiția KO pe Poli Timișoara (scor 2-0) și Banat Girls (3-0), ambele jocuri fiind disputate în deplasare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button