UTA Arad

Utistul Erico da Silva, inclus în echipa etapei LPF!





Săptămână excelentă pentru Erico da Silva. Fundașul brazilian și-a prelungit contractul cu UTA, a revenit pe gazon după aproape o lună de zile și a contribuit la succesul echipei sale cu CS Mioveni (1-0). Foarte sigur în defensivă, Erico a și obținut penalty-ul ratat de Batha, iar revista LPF a considerat că merită mai mult un loc în echipa etapei decât autorul golului de 3 puncte, Modestas Vorobjovas. ”Sigur în defensivă şi periculos de fiecare dată când a urcat în atac. Experimentatul fundaş brazilian a fost, în  multe momente din acest sezon, principalul stâlp din defensiva arădenilor, una dintre cele mai bune din campionat” -și-au motivat cei de la LPF alegerea.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 8-a din play-off şi play-out, dominată de jucători de la CFR Cluj, FC U Craiova și FCSB, echipe ce au obținut succese importante în weekend: R. Popa (FC U Craiova 1948) –  Manea (CFR Cluj), I. Cristea (FCSB), Erico (UTA), Radunovic (FCSB) – G. Crețu (Dinamo),  C. Deac (CFR Cluj), Bauza (FC U Craiova 1948),  R. Gașpar (Gaz Metan) –  Compagno (FC U Craiova 1948), Debeljuh (CFR Cluj), Antrenorul etapei: Anton Petrea (FCSB)

5 comentarii

  1. Un paradox. Când marca des, era plăcut pe jumătate. Acum mai zgârcit în goluri, place complet. Autocenzura propriului joc, l-a făcut mai responsabil pentru cartea postului. Nu greșește mai mult ca alții de la echipe cu pretenții. Și mai are la cizelarea unor decizii, nu mult. E diferența care te duce în clasa de export. Cert e ca e pilon de baza, în creștere evidenta de când a venit. Coleg apropiat și cuplu reușit cu Benga. La început UTA a pornit de la echilibrul portarilor, acum pare ca punctul forte, sunt cei doi stoper. E și cazul și timpul. Asta ca e mult de muncit și lămurit la compartimentul din fata. Sunt ceva piese, care trebuie afara de ceva noutăți, puse la un numitor comun BAFTA !!

    0
    0
  2. eu as incerca sa joc un sistem cu 3 fundasi….pe langa ERICO si BENGA care sunt puternici,as aduce un aparator tehnic si mobil care sa -i completeze pe cei doi si sa-i acopere cand gresesc,gen IACOB de la CHINDIA….tinand cont ca fundasii nostri laterali sunt ofensivi,cred ca asa am fi mult mai periculosi..de altfel Batha cu Mode nu se prea descurca in jumatatea adversa,i-as tine retrasi si am putea compensa pe flancuri,,,la mijloc si in atac mai avem nevoie de un mijlocas cu pasa decisiva si sut plus un atacant care de 15 goluri pe sezon..,,

    0
    0
  3. he he,,eu zic ca Jiji e antrenorul etapei…..CUM l-a bagat el pe MAMUT …care nu a dat un gol de 1 an jumate..si acum o da cu calcaiu…care era probabilitatea sa se alinieze atate ASTRE?asta da inspiratie divina..

    0
    0
  4. si..petrecerea de sfarsit de sezon????ar trebui sa sarbatorim ca am mai ramas un an in prima liga..uite..putem lua exemplul de la nationala de hochei unde s-a sarbatorit retrogradarea din divizia A dupa infranderi pe linie (1-9,1-4,3-4,2-4) chiar la sfarsitul ultimului meci,cel cu UNGARIA…tricolorii au cantat cantecele vesele ,AU SARBATORIT retrodradarea SI S-AU BUCURAT alaturi de suporteri ,adversari si ministrul TANTOS …deci..putem lua exemplu..

    0
    0
  5. Erico este exact tipul de jucator ajuns la o anumita maturitate necesara,exponentiala..Este varsta perfecta de experienta,ca fundas central,cu enorm de mari responsabilitati.In afara ca este placut ochiului unui suporter caudin,critic,acid, care nu iarta nimic si pe nimeni,se aliniaza perfect langa Benga(doar langa Benga)…Ei doi s-au sudat in timp si se completeaza spre perfectiune…Nu exista fotbalist complet,in general,care nu mai gafeaza uneori,de aceea spun ca cei doi sunt o pereche perfecta,din toate punctele de vedere…Conteaza constanta…aici nimic de comentat…Cand,insa nu au fost disponibili,unul fara altul,cu Dima,Medjimorecz,pe acolo,am cam strans prin partile dorsale…Factori de risc…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button