UTA Arad

Badea îi reunește echipa lui Poenaru pe…6 iunie: Fostul antrenor al Gazului s-a înțeles deja cu UTA!





Deși nu a avut un parcurs tocmai rău, Ionuț Badea nu va mai fi antrenorul UTA-ei și în sezonul ce vine. Conducerea arădenilor nu îi va propune un nou contract tehnicianului piteștean, care l-a înlocuit pe Laszlo Balint la începutul lunii februarie și nu a reușit să pătrundă în play-off (cu toate că obiectivul era deja ca și compromis de precedesorul său) și nici să califice formația „roș-albă” pentru barajul de Conference League.

Prin urmare, Badea îi va mai conduce pe „roș-albi” doar vineri seara, în Groapă, împotriva celor de la Dinamo. „Pentru mine nu este un ultim meci, ci un meci de campionat care trebuie tratat foarte bine și mă aștept ca lucrurile acestea să se întâmple pe teren vineri seara”, spune „principalul” arădenilor înaintea deplasării de la București. Totodată, acesta a schițat un program de pregătire pentru debutul sezonului ce vine. „Reunirea va fi pe 6 iunie. Era normal să fac un program pentru echipă, eu în momentul acesta încă sunt sub contract și mi s-a cerut asta”, a mai explicat fostul mijlocaș.

Doi arădeni în stafful lui Poenaru?

Practic, Ionuț Badea i-a schițat programul lui Ilie Poenaru, cel cu care conducerea „Bătrânei Doamne” a bătut palma de ceva vreme și care și-a fixat deja unele ținte pe piața de transferuri. Fostul tehnician al celor de la Academica Clinceni și Gaz Metan Mediaș mai are de clarificat mici detalii cu șefii arădenilor, după care va fi instalat alături de „secundul” său, Marin Dună. Acesta din urmă nu poate lipsi din staff, din moment ce deține Licența PRO, în timp ce Poenaru nu a obținut-o încă. Cel mai probabil, alături de noul „principal” utist va mai apărea și Alex Petcu, ca și preparator fizic, dar nu e exclus să se opteze și pentru arădeanul Bogdan Hetco, care a mai lucrat cu Poenaru la Clinceni și acum face parte din stafful Sloboziei. Sunt șanse mari ca analistul Gabriel Glăvan să rămână pe loc, dacă nu se va opta – probabil – pentru Laurențiu Angheluș. În fine, Dan Țapoș va continua – probabil – ca antrenor cu portarii.

Pentru la anul, Poenaru își propune să o ducă pe UTA în play-off, iar lotul va fi construit în consecință. Pe lângă Balauru, Erico, Benga, Ubbink, Batha, Otele, Vukcevic, Isac, Miculescu și fundașul albanez Hoxhallari, probabil se va mai bate palma cu maximum 2-3 jucători din actualul lot, între care și Iacob, iar noul tehnician are sarcina de a-și identifica în special atacanții, unul-doi mijlocași, respectiv fundașii de bandă stânga.









17 comentarii

  1. BUN..ANTRENEAZA..DAR…..LICENTA PRO?pasa filtranta,bat-o vina,,,SINCER ,AS PREFERA un antrenor mai de pe la noi,gen MIRIUTA…si..imi cer scuze daca comentariile mele au deranjat,dar se intampa ca mesajul sa fie distorsionat in comunicarea scrisa..chiar nu am vrut sa lezez sensibilitati,poate ca uneori cuvintele nu sunt rautati gratuite chiar daca par a fi…

    0
    0
    1. Nici eu n-am fost mare fan Poenaru…dar dacă conducerea s-a orintat spre el îi spun si eu, Bine ai venit la UTA! Sper sa facă treaba bună. Acuma își va da examenul.
      Ps: Și Coco a fost tot din Bucuresti si a facut istorie la Arad.

      0
      0
      1. Cum puteti vreodata sa il comparati pe Coco Dumitrescu cu acest no name, Poenaru ? Blasfemie !!!

        0
        0
  2. Nu doresc rău nimănui, dar Badea NU mai are ce căuta la UTA! Sper să fie mai bine de aici înainte. UTA forever!

    0
    0
  3. Se pare ca în cele din urma nucleul de semnați a fost o alegere a tuturor, inclusiv Poenaru. Eram derutați și probabil , mulți de ceva declarații ambigue cum ca sezonul următor e pregătit în întregime de Badea. Poenaru, cu licenta PRO subtilizata de vreo simpatie a lui Stoichiță , face un pas important , cu un brand istoric. Și istoria are nevoie de oameni noi, curajoși. E interesant ca peste tot a performant, fără condiții. Ce va putea face aici vom vedea. E mult de lucru, timp ar fi, e vorba și de o prelungire a datei de 9iulie la 16 iulie. Sa uram bun venit și bafta !!

    0
    0
  4. Badea sa descurcat onorabil in condițiile unui lot subțire si după 10 meciuri fara victorie iar ca om pare onest sincer caracter frumos dar ca antrenor e prea poet in Romania au succes antrenorii care motivează nu cei care educă.

    0
    0
  5. Este o alegere cum nu se poate mai buna. Un antrenor tanar care a demonstrat ca, are valoare. Eu zic ca, va face o treaba foarte buna la UTA !!! II DORESC MULT SUCCES LA UTA. lui ILIE POENARU !!! FORTA UTA Arad !!! Si conducerea UTA-ei sa fa faca tot posibilul sa il tina in continuare la UTA. pe SHLYAKOV, un jucator foarte bun !!!

    0
    0
  6. Dacă Meszar dorește sa vândă clubul unor investitori adevărați, de ce numește antrenori? Domnul Apreutese și Cătălin J, au alte preferințe, pe banii lor nu e normal să numească ei antrenorul?
    De ce domnul Meszar întârzie vânzarea clubului? Practic nu e o vânzare, pentru ca nu e el patron. Sa nu se uite ca în doi ani de Liga 1 clubul are deja 2 milioane de euro datorii!

    0
    0
  7. Bun venit Ilie Poenaru și mult succes cu UTA!
    Sperăm că știe deja că Vukcevic este mijlocaș dreapta (cel puțin așa joacă la naționala sa și o face foarte bine), nu fundaș dreapta cum l-a implantat Balint și unde gafează des.
    Sunt oameni vârstnici care doresc să mai trăiască pentru a o vedea pe UTA jucând în cupele europene.
    Condoleanțe domnului Simion Apreutese, pentru decesul mamei.
    Odihnească-se în pace!

    0
    0
    1. Pai nu știe și nu poate sa dea o centrare ce sa mai zic ca nu a driblat in viața lui un adversar
      Cum draq sa joace mijlocas?😡

      0
      0
      1. …așa joacă la naționala sa și o face foarte bine. La UTA este un jucător debusolat, care nu știe centra și șuta pe spațiul porții, are un entuziasm avântat în atac și un zâmbet larg. Întrebarea este, la banii care îi oferă UTA, găsește ceva mai bun?!

        0
        0
  8. Nu sunt Gica contra dar eu am mari retineri la asa zis marele Poenaru carea anul asta a retrogradat 2 echipe… Este mult sub Balint…. Păcat ca pierdem timpul cu experiente…. Ma aștept la mulți contestatari doar timpul va face lumina…

    0
    0
  9. Nu stim exact cat de antrenor este Ilie Poenaru, dar a antrenat doar echipe fara pretentii, fara palmares, fara traditie si fara fani (spectatori ), adica Voluntari, Dinamo U 19, Clinceni, Gaz Metan.La aceste echipe au jucat in general jucatori care preferau viata de Bucuresti, la sfarsit de cariera, refuzati de Steaua, Dinamo, Rapid sau imprumutati de la alte echipe.E drept a avut rezultate de conjunctura la Clinceni cu accederea in play-off, dar acolo n-au mai aratat nimic fiind ciuca batailor.Sincer nu sunt impotriva lui, dar deocamdata nici fan.La Arad , la UTA exista presiunea tribunei, si culmea ironiei practic Gaz-ul lui Poenaru l-a adus pe Balint in situatia de a-si prezenta demisia.Daca era atunci macar un scor egal cu descultii de la Gaz, Balint era si acum antrenor la UTA.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button