UTA Arad

Juniorul Iurasciuc, convocat în premieră pentru un meci al UTA-ei în Liga 1!





„Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc are probleme la nivelul fundașilor centrali înaintea ultimului meci al sezonului. La București, contra lui Dinamo, Ionuț Badea nu poate conta pe Alexandru Benga, ieșit accidentat de pe teren cu Mioveniul și pe înlocuitorul său, Vinko Medjimorec. așa că a apelat la unul dintre juniorii Academiei UTA.

Crescut de Bogdan Oneț și Francisc Tisza, Darius Iurasciuc are 16 ani, a fost component de bază a echipei U19 care a câștigat en-fanfare play-otul seriei de Vest a Ligii Elitelor și are șanse să intre pe gazon contra „câinilor” roșii, chiar și pentru câteva minute. Erico și Dima vor fi, cel mai probabil, titulari în centrul defensivei utiste. „Din păcate, la antrenamentul de astăzi, Medjiomorec a simțit dureri pe aductori și nu o să poată face deplasarea. Dar, sunt soluții, inclusiv Dima este una dintre ele. Indiferent cine ar intra, mă aștept să facă un meci bun, foarte bun”, a spus „principalul” arădenilor.

Doi sunt juniorii arădenilor care ar putea debuta în Liga 1 contra lui Dinamo, lucru ce ar putea îmbunătăți punctajul pe care o va primi Academia UTA la următoarea clasificare. Vorbim despre portarul Alexandru Roșca (18 ani) și, bineînțeles, fundașul Darius Iurasciuc.

8 comentarii

  1. Foarte bine ! E buna mutarea cu juniorii, trebuie incercati, mai ales intr-un meci fara prea mare miza.

    0
    0
  2. Păi ce alta să-i dorești băiatului decât o tonă de succes!? Lui și altor puști Arădeni ca el?! Hai băiete: arată-le și că știi, și că poti, și că vrei!

    0
    0
  3. Pe un Medimorecz il dor aductorii coloanei vertrebrale,la fel ca si pe Baravykas,Dima(care oricum a vrut sa plece,mofturos,capricios) si mai sunt cativa plictisiti de viata,de genul Dangubici,Laukzemis si inclusiv total nevinovatul Ongaro,fara vina sa,insa..Matei este un alt specimen ciudat al lui Apostu care nu are nici cea mai mica treaba cu realitatea..Nu sunt convins ca Matei s-a trezit din hibernarea prelunga.Nu poate fi resuscitat,exclusa varianta..Ar mai fi avut sa driblezele barile,apoi si pe Badea…Indianul,Talpa Iute….
    Hai cu juniorii!!!

    0
    0
  4. Ochiul meu de bun simt,iubeste enorm copiii..Sincer o spun…Rares Pop este urmatoarea mare miza de atacant marcator…Tupeu,hotarare,nerv,obraznicie corecta..Mercioiu este un aluat moale,prea de bun simt si nu are acea rautate necesara intempestiva,dar neaparat de luat in seama…
    Dintr-o data,cunoscuta varianta Poenaru demult,este antrenorul care a facut din putine oferite,multe lucruri bune..Nu este un antrenor pretentios,gestioneza doar ceea ce are la dispozitie,nu este un mofturos,capricios,nu este un stupid orgolios…Nu face diferenta intre un titular de drept sau posibil junior.Imi place varianta cu el…
    Vom vedea,dar alegerea e buna,in principiu.Ramane de vazut…
    Nu il place FRF,nu stiu din ce cauza,mai ales tartorului dictator Mihai Stoichita,Satana cancerului fotbalului care taie si spanzura,pe acolo…Il uraste pe Poenaru..Sper ca ne asumam asta…

    0
    0
      1. Noroc cu tine,@Lotzi,ca esti de un mare bun simt consacrat…Vrei sa ne jignim reciproc?Te tine oare?Nu ma provoca,te rog…Incarca-ti munitiile,ai dreptul…Vei avea nevoie..cat de curand…Pregateste vaselina…va durea rau de tot..Esti foarte aproape…:-))))

        0
        0
  5. Trebuie dat credit si juniorilor !!!
    Ei sunt viitorul daca se insista putin cu ei si li se acorda sanse !!!
    Forza UTA !

    0
    0
  6. Nu vreau sa-l supar pe dl. Lotzi, dar cred ca sub acest nivel nu trebuie coborat. In fond, si la urma urmei, sa luam ce ne apropie, dragostea fata de UTA. Apoi, pareri diferite nu fac rau, doar ne apropie si mai mult pe unii fata de altii, ca si suporteri devotati al unui singur club, numit UTA. Cum ziceau unii: unitate in diversitate !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button