Progresul Pecica

Pecicanii pot câștiga matematic play-outul de Zilele Orașului, răzbunând eșecul dur în fața „bulgarilor”!





În condițiile în care Cermeiul are parte de etapă liberă, Progresul Pecica are șansa să tranșeze lupta pentru locul 1 din play-outul lui C8. Pe arena „Pădurice” vine Pobeda Star Bișnov, formație ce a scos un singur punct din ultimele trei partide. De altfel, precedentul succes al „bulgarilor” s-a născut în confruntarea tur cu Progresul și a fost unul surprinzător prin  larghețea sa: 6-1.

A fost și singurul eșec al „galben-albaștrilor” în play-out, văzut de Mirel Arsene de pe margine. „Așa a fost să fie, am jucat două meciuri în acest an la Dudeștii Vechi și în ambele am absentat din pricina suspendărilor. În primul am scos un 0-0, iar în al doilea am făcut un duș foarte rece. Au avut 6 ocazii ș ne-au dat 6 goluri, pe când noi ne-am cam jucat cu ocaziile. Avem  o dorință de revanșă, luptăm și pentru orgoliul nostru și vrem să demonstrăm că a fost un simplu accident, iar punctele ne-ar ajuta să ne atingem obiectul fixat în ultimele săptămâni. În primul rând, ne doream să nu alunecăm în zona periculoasă, iar apoi am zis că trebuie să câștigăm play-outul. E un moment bun să câștigăm, sunt și Zilele Orașului, e sărbătoare la Pecica, însă trebuie să fim concentrați 100%. Pobeda încă își joacă sezonul, au nevoie de puncte pentru că sunt acolo, în <<horă>> și-și vor vinde scump pielea. Dar, cum am spus, avem și noi multă motivație și vrem să ținem punctele la Pecica, dar și să luăm prima de joc conducerii noastre”, ne-a declarat căpitanul pecicanilor.

Antrenorul Bogdan Bozian are o singură absență pentru meciul de sâmbătă, de la ora 18, pe fundașul Darius Dolga, care – de altfel – pare să-și fi terminat stagiunea la Pecica, fiind plecat la București.

Formații probabile:

Pecica: Zamfir – Tambor, Țugulescu, Wild, T. Bodri – Borcea, Oancia, Arsene, Mitre – Bozian – Enciu.

Pobeda: Toroc – Lungu, E. Miculescu, T. Budur, Vincu – Vasilcin, R. Briciu – S. Budur, Novac, B. Rusu – Tranculo

Arbitri: Andrei Fodor (Deva) – Claudiu Doarvoas (Mintia), Cristian Bumb (Băcia – Hunedoara)

Observatori: Dan Miholcea (Bocşa), Iliuță Boru (Reşiţa)

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button