Fotbal judetean

Obiectivul arbitrilor arădeni peste graniță a fost atins, i-au bătut pe timișeni la…Turneul Prieteniei!





După o pauză de doi ani, cauzată de pandemia de COVID-19, a fost reluat patrulaterul fotbalistic al Comisiilor Judeţene de Arbitri de fotbal din judeţele Arad, Timiş, Bihor şi Bekes (Ungaria), intitulat Turneul Prieteniei.

Cu Leontin Buda în rol de antrenor-jucător, ajutat de Cornel Tiulea, selecţionata CJ Arbitri Arad a obţinut un meritoriu loc 2 la Bekecsaba, fiind învinsă în finală la loviturile de departajare. În primul joc, arădenii au trecut de Timiş, scor 2-0 (goluri: Vesa şi Coroban), pentru ca în finală să piardă, la penalty-uri, scor 2-3 (1-1, gol S. Mako), în faţa gazdelor din Bekes.

Pentru CJ Arbitri Arad au jucat: Căşuţ – Boiţ, Rusu, Sandu, Saladea, Vesa, Gornic, Rus, Hărduţ, Herţeg, S. Mako, Buda, Băla, Bîtea, Coroban şi Pîslaru. Şeful delegaţiei a fost Andras Mako, vicepreşedinte AJF Arad.

„Bucuria noastră este că am învins Timişul, echipă cu mulţi fotbalişti de Liga a 3-a în lot. Ne-am atins obiectivul şi sunt mulţumit de prestaţia băieților noştri” – a declarat Leontin Buda, aflat la prima sa experienţă ca antrenor al CJ Arbitri Arad.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button