UTA Arad

Badea are speranțe că va continua la UTA pe baza relațiilor bune cu conducerea clubului!







La finalul meciului cu Dinamo, încheiat la egalitate, 1-1, Ionuț Badea a vorbit la flashinterviuri despre posibilitatea, care e mai mult dorință în cazul său, de a continua să o antreneze pe UTA și în sezonul ce vine. Tehnicianul așteaptă încă vești bune din partea conducerii grupării arădene, conform înțelegerii verbale din momentul semnării contactului la începutul lunii februarie.


Totodată, „principalul” piteștean se bazează pe relațiile bune, pe care suntem convinși că le are cu Alexandru Meszar, conducătorul de facto al „Bătrânei Doamne”. „De când am venit, discuția a fost legată de un contract până la finalul acestui campionat, după care urmează să discutăm. Există acum o posibilitate ca altcineva să vină în conducere, să se preia pachetul majoritar de acțiuni de către altcineva și nu știu ce se va întâmpla din acest punct de vedere. Dar, în momentul de față, pot să confirm că relația mea este excelentă cu patronul Alexandru Meszar, cu oamenii din jurul echipei, cu toată lumea implicată în ordinul de conducere și nu numai. Evident că îmi doresc să continui, e munca mea aici, munca noastră, am demonstrat ceea ce pot, ca și competență, dar și ca și om. Nu am nici un regret în acest sens, vreau să continui și rămâne de văzut dacă acest lucru se va întâmpla săptămâna viitoare”, a menționat Ionuț Badea după remiza din această seară, ce o bate în cuie pe UTA pe locul 11, când obiectivul fixat la intrarea în play-out era clasarea pe pozițiile 7-8.


17 comentarii

  1. Badea devine jenant si penibil!cred ca suporterii din arad au ajuns la limita rabdarii fata de badea !ma asteptam sa aibe decenta sa renunte!

    0
    0
  2. D-le Lucian poate mâine scrieți și voi un articol cu situația din club. Tot ce știți.
    Campionatul s-a terminat, hai fiți cu sânge în pix!!!

    0
    0
      1. nu stiu la ce te referi ca se scriu multe pe siturile de bucuresti … eu zic sa ne citesti pe noi zilnic si afli la prima mana stirile care apoi le preiau si cei de la presa centrala …

        0
        0
  3. Cel mai slab antrenor de la Ion Moldovan și Ionuț Chirilă! Cu Balint am dominat adversarii chiar dacă am pierdut, cu Badea ne-au dominat toți și am jucat un fotbal de liga a treia! Urât din partea lui Badea când a zis la interviu că echipa a avut mari lacune, dar el le-a rezolvat! Și că a avut mai multe victorii de când a venit el, decât a avut Balint înainte în tot campionatul! Balint e zece clase peste Badea, care e clar că după ce pleacă de la UTA, nu va mai prinde un loc în prima ligă, atât timp cât sunt antrenori cu rezultate care sunt în ligile inferioare! Pe Badea îl vom mai vedea poate la viitorul Tg Jiu, Slatina sau Metaloglobus! Pt ligă 1 este depășit!

    0
    0
    1. Cand vedem antrenori italieni ce nu prind contracte nici in Serie C dar distrug tactic antrenori romani,ce este de scris?Ma refer la Bergodi sau Napoli….

      0
      0
  4. Ma de ce va „injurat” Badea.. Totul a pornit de la o publicație de pe plan local.. Care a anunțat plecarea lui!!! Și venirea altui antrenor!!? ??????????

    0
    0
  5. Meciul asta cu Dinamo a cam sintetizat sezonul lui Badea la UTA: inceput bine si sfarsit prost ! Nu mai am de zis nimic altceva.

    0
    0
  6. Sper sa rămâi doar cu speranța… doamne ferește, e inuman sa crezi ca ai făcut ceva bun la acest club. Nu la revedere, ADIO!!!

    0
    0
  7. 1. I Badea nu are inca notiunea ca UTA nu este o societate pe actiuni, si ca nu poate exista , in acest actual ONG,…un actionar majoritar. Daca ar veni un alt investitor, pina la schimbarea legala a formei de conducere a clubului, Dl A Meszar ar trebui sa cedeze locul sau. Nu il vad facand asaceva, pentru dansul UTA a fost si o importanta sursa de venit, dar si pentru Atletico. 2.Cu Ionut Badea UTA a jucat un fotbal steril, cu aparare care ia gol des si usor, cu atac , ce a reusit sa marcheze doar cu echipe slabe. Sa il pui pe neindemanaticul Batha, ( cu galben foarte des luat)…sa ia mingea de la portar, el care are calitate agresivitatea, nu tehnica, a facut ..ineficient jocul la mijloc, unde doar Ubbinc a jucat eficient. In atac i-a incercat..la nesfarsit pe Dangubici si Laukzemis, doi indivizi, care nu stiu fotnal…ca sa joace in prima liga. 3. I Badea…l-a marginalizat pe Mercioiu- chiar nu stiu ce a avut cu baiatul asta ( probabil nu e semnat…cu Apostu), si ne-a prezetat jucatori ( Patlagica sau R Pop) care acum nu pot fi solutii. 4. Sa ii multumim lui I Badea ca a antrenat UTA, dar …la trasul concluziilor imi pare ca nici el nu este un antrenor cu conostiinte solide, dar..norocul lui..este prezenta sa in ” cercul lui Apostu”. Nu l-as mai dori in continuare 5. UTA este la o rascruce, continuind ca acuma, cu Dl Meszar, dar fara investitori si sponsori solizi,…mai mult nu se poate, si aproape sigur , la anul retrogradarea va fi finalul. Daca totusi se va schimba ceva, in conducere…sint sanse,..mai bune.6. Indiferent de ce va urma, lotul trebuie serios modificat, ( Dangubici, Laukzemis, Ongaro,Matei,si chiar si altii in aparare) ar trebui concediati ) si adusi altii. La fel poate un portar si vreo doi under 21 buni. Altfel…va fi JALE. Insa e imperios necesar este ca cei ce vor veni sa…nu aiba …ca unica calitate, faptul ca il au pe Apostu …impresar, acesta ne-a cam umplut…de slabisti sau…inutili, ne-a indesat in lot , prea multi care doar au luat bani si nu au ajutat echipa.

    0
    0
    1. Domnule Cosmin,
      Actuala conducere a UT-ei,este intre ciocan si nicovala: stie foarte bine ca ciclul inceput acum cativa ani,s-a terminat,sponsori aradeni cu potential financiar,nu se apropie de club, datoriile sunt foarte mari(2,5 milioane euro),datorii enorme pentru un club care deocamdata incearca sa se apropie de performanta in campionatul intern.Si spun datorie enorma,luand ca termen de comparatie,bugetul clubului.In aceste conditii,in campionatul urmator,cu acest lot de jucatori,sau chiar cu eventuale „peticiri”,nu am realiza decat o coborare care ar duce usor,usor,spre Liga 2,sau spre insolventa.Daca lucrurile ar sta asa, toate oalele s-ar sparge in capul actualei conduceri,care din acest punct de vedere,ar ceda clubul.Pe de alta parte,cedarea clubului catre investitori amintiti in presa,ar slabi enorm posibilitatea.absorbtiei de fonduri,de catre echipa la care sunt dirijati cei mai dotati copii si juniori aradeni si nu numai:Atletico. Pentru ca realitatea este ca,Atletico,a batut Academia UTA,cu 8:0,respectiv 7:0,fapt de neimaginat,raportandu-ne la cele doua branduri aradene. Pe urma,acesti juniori(cei de la Atletico),trebuie sa fie acceptati intr-o echipa divizionara,care sa le dea minute de joc si de unde ar putea fi vanduti. Daca UTA nu ar mai fi legata de Atletico,prin acel contract pagubos de 50-50%,la vanzarea de jucatori,clubul Atletico ar avea de suferit. .Acesta este motivul pentru care actuala conducere,n-ar dori sa cedeze UTA.Si nu in ultimul rand,in Arad,sunt societati comerciale,care nu sponsorizeaza clubul UTA,dar nu se feresc sa sponsorizeze alte cluburi de fotbal din Romania.Si o sa va dau cateva exemple de echipe din LIga 1si Liga 2,la care firme din Arad,sunt sponsori,chiar daca nu apar pe tricouri: Dinamo, Sepsi,CSA Steaua,Voluntari si nu in ultimul rand,Rapid.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button