UTA Arad

Cardoso și-a arătat calitatea la coborîrea cortinei: „Îmi doream mai mult și eu de când am ajuns, încă nu am vorbit cu conducerea despre viitor”







Dumitru Cardoso și-a arătat calitățile pentru care a fost adus la UTA la căderea cortinei peste ediția 2021-2022 a Ligii 1. Fotbalistul crescut de Napoli a reușit destule goluri precum cel de azi, împotriva celor de la Dinamo, în tricoul celor de la Gaz Metan Mediaș în sezonul trecut. În schimb, în tricoul „roș-alb” mijlocașul ofensiv de 30 de ani, folosit „vârf” fals de Badea, a avut prestații destul de palide, iar celelalte două goluri au venit din penalty (cu Mioveni) și după o reluare din cădere cu poarta goală în compania „lanternei” Gaz Metan.


Așadar, Cardoso a lăsat să spunem o (ultimă?) impresie bună în remiza, 1-1, contra „câinilor”. „Mă simt bine, am dat gol, asta e din calitatea mea, viteza și mă bucur pentru asta. Am încercat să ne impunem jocul, dar și Dinamo a jucat foarte bine. În repriza a doua chiar ne-au pus sub presiune și cred că e un rezultat echitabil pentru ambele echipe. Dinamo are puterea să râmână în Liga 1, este o echipă foarte bună, cu jucători valoroși, cu experiență și doresc să rămână în Liga I. E un club mare, un club recunoscut în toată Europa, așa că le doresc să rămână în Liga I”, a spus utistul după confruntarea cu trupa lui Dusan Uhrin jr.


Până la urmă, UTA a obținut obiectivul minim, salvarea din timp de la retrogradare, iar Cardoso recunoșate că și el ar fi putut ajuta mai mult echipa. „A fost un pic frustrant că am ratat obiectivul echipei, ajungerea în play-off și acum în play-out să fim sus, să jucăm barajul. Dar, în multe meciuri am ieșit fără rezultat, vedem cum mergem mai departe. De la început cred că toți din club și fanii doreau mai mult și doream mai mult și eu de când am ajuns. Mi-am propus să ajut echipa, să ajungem în play-off, am căzut în play-out, așa că vedem anul viitor”, a adăugat Cardoso.

Dar viitorul lui Cardoso e tot la UTA? E greu de crezut dacă fotbalistul nu acceptă o reducere salarială importantă. „Încă nu am vorbit cu conducerea, am înțeles că e o fază așa, nu se știe dacă proprietarul va rămâne sau pleacă, așa că vedem mai avem timp. Ce-mi doresc eu? Să fiu sănătos, să stau pe teren cât pot”, a încheiat experimentatul fotbalist.



3 comentarii

  1. Degeaba ai calitate dacă accidentările te trag in jos, ieși din formă și practic nu poți ajuta grupul.
    Nu cred că mai trebuie păstrat,e o discrepanta mare intre raportul calitate-pret.

    0
    0
  2. La noi se pun pe picioare după perioade lungi de inactivitate după ii dăm afară merg la alte echipe și au evoluții mult, mult mai bune decat la noi.
    Cam asta e scenariul clasic o să vedeți majoritatea care pleacă la alte echipe de Liga 1 vor fi titulari acolo.

    0
    0
  3. Văd că sunt mulți pierdevară, pe acest grup,care își dau cu părerea!
    Sunt unii care nici nu înțeleg un meci,doar se uită și apoi comentează ,crezânduse mari specialiști!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button