UTA Arad

Uhrin jr se bucură pentru remiza cu UTA: „Era important să nu pierdem acasă, șansele să ținem echipa în prima ligă sunt 50-50%”







Dinamo a terminat play-outul Ligii 1 cu trei victorii și remiza din această seară, 1-1 cu UTA. În „Groapă”, „câinii roșii” au egalat cu 6 minute înainte de final, prin Irobiso, arădenii conducând e tabelă din minutul 39, prin reușita de autor a lui Cardoso.


Dusan Uhrin jr. a încercat să ia partea bună din confruntarea cu arădenii. „Mă bucur că nu am pierdut acasă, era important pentru noi și de acum ne concentrăm pentru baraj. Am avut câțiva jucători menajați și așteptăm să ne aflăm adversarul. Nu am în cap echipa cu care voi ataca barajul, voi vedea ce se întâmplă în aceste zile, cum voi simți jucătorii. Voi știi cu două zile înainte de primul meci. Nu știu dacă Ivanovschi va fi bine, acum este accidentat, se pare că este ceva serios la el”, a spus antrenorul ceh al „câinilor”.


Uhrin jr. nu s-a ferit să folosească cuvinte dure când a fost invitat să catalogheze parcursul echipei sale în campionatul ce s-a încheiat azi pentru ea. „Pentru Dinamo, a fost un sezon catastrofal. Asta pentru că jucăm acest baraj și eu cred că această echipă ar fi putut evolua mai bine. Pentru mine, a fost dificil, pentru că Dinamo, ca și club, are o mulțime de probleme. Aici avem o mulțime de probleme, mai avem 14 zile să ne concentrăm la acest baraj și să vedem ce se întâmplă”, a menționat „principalul” bucureștenilor.

Ca și cum problemele sportive nu ar fi suficiente, Dinamo are și probleme financiare, deși clubul nu ar trebui să aibă întârzieri la salarii. Antrenorul ceh spune că a discutat cu administratorul judiciar, Răzvan Zăvăleanu, iar veștile nu sunt deloc îmbucurătoare. „Trebuie să întrebați conducerea despre probleme, nu pe mine, dar sigur avem unele probleme. Nu am vorbit cu nimeni până acum despe bani. Înainte de partida cu Botoșani, domnul Zăvăleanu ne-a spus că nu vom avea bani și este o mică problemă. Nu știu dacă pentru mine, dar pentru Dinamo cu siguranță e o problemă”, a adăugat Uhrin jr.

Hermannstadt și U. Cluj își dispută încă locul de promovare directă, pierzătoarea urmând să-și joace sezonul în barajul cu Dinamo. „Nu am o favorită, ambele adversare posibile sunt bune, așteptăm să aflăm cu cine jucăm. Sper că vom fi pregătiți să ținem echipa în prima ligă, șansele sunt 50-50%, fotbalul este un joc”, a fost concluzia lui Dusan Uhrin jr.



FOTO: prosport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button