UTA Arad

Badea consideră că Dinamo – UTA a fost: „Un meci frumos, bun, iar pentru noi a fost o linie continuă. Munca noastră a rezolvat problemele echipei!”

UTA rămâne singura echipă ce nu a bătut-o pe Dinamo în cel mai slab sezon al său în Liga 1. E adevărat, arădenii nici nu au pierdut în fața „câinilor roșii” și, după un 2-2 și un 0-0, s-a născut și un 1-1, în chiar ultima partidă a sezonului 2021-2022 pentru „roș-albii” de pe Mureș.

Dincolo de rezultat, „Bătrâna Doamnă” nu a lăsat o ultimă impresie pozitivă la nivel de joc, iar asta e valabil și pentru „câinii roșii”, doar că ei mai au cele două meciuri de baraj. „Cred că a fost un meci frumos, neașteptat – până la urmă – în condițiile unei lipse de motivație aferentă unui final de campionat, unde nu a existat presiune pentru noi și pentru adversari. Nu aș spune că cele două echipe s-au autodepășit, dar au făcut un meci bun și pentru noi a fost o linie continuă în acest sens. Mă bucur că am reușit să avem aceeași consistență și chiar am fost aproape să câștigăm. Dar, asta conta poate mai puțin, era important ca jocul și motivația jucătorilor să fie la cote înalte, iar noi am reușit astăzi acest lucru”, a spus Ionuț Badea.

Antrenorul piteștean a mai recunoscut că: „Întotdeauna când joc împotriva unei echipe la care am evoluat e un meci important. Dinamo face parte din viața mea, dar toate meciurile sunt importante în ideea în care, ca antrenor, am învățat că profesionismul contează cel mai mult. Și, atâta vreme cât reprezinți culorile unui club, trebuie să dai maximum”.

În fine, Ionuț Badea pare mulțumit de parcursul său pe banca arădenilor, cu toate că și obiectivul aflat la îndemâna sa, ocuparea unui loc de baraj pentru Conference League, a fost ratat. „Este o muncă pe care am făcut-o împreună cu staff-ul meu și cu jucătorii de trei luni de zile. O muncă ce a eficientizat foarte bine problemele UTA-ei și le-a și rezolvat. Anul trecut, echipa s-a salvat în ultima etapă, de data asta presiunea a scăzut în ultimele trei etape. Am fi vrut mai mult, însă au fost și anumite lacune individuale, de poziții, de echipă, care au fost moștenite. Faptul că am reușit, totuși, în 15 meciuri, să avem mai multe victorii decât în tot restul sezonului, asta contează foarte mult pentru noi, pentru moral. Asta spune ceva despre munca noastră și mă bucur foarte mult pentru ce s-a întâmplat”, consideră antrenorul „roș-albilor”, căruia – probabil – nu-i va fi prelungită înțelegerea și pentru sezonul 2022-2023.

FOTO: prosport.ro

9 comentarii

 1. Nu vreau sa comentez toată declarația însă să spui că a fost un joc bun și că jucătorii au fost concentrați la meci e total fals,din păcate mulți nu dați dovadă de profesionalism până la finalul competiției.
  Personal aveam așteptări mai mari de la domnul Badea însă mai are mult de munca, normal că ar vrea sa rămână,e o pâine bună de mâncat la Arad dar noi avem nevoie de altceva,in primul rând am dorii mai multă transparență în negocierile care sunt se pare in impas.
  Probabil săptămâna viitoare vom vedea direcția în care ne îndreptăm și sub ce patronaj.

  0
  0
 2. Modelul Clinceni.? Model cu politia care, la poarta, oprește pe cine trebuie. E meci mai mare săptămâna următoare pe la conducere. Jucătorii aleși , constituie o arvuna la Badea. Grupul de investitori nu au fost de acord și au candidat Poenaru. Grupul Meszar oferă stabilitate, după care am tânjit ani. Ceilalți, bani, jucători mai buni. La mijloc o primărie care nu se da în vânt după echipa. Tot ea, văzând valul de nemulțumiri, propune investitorii. Meszar e obligat,, la mai bine „. Din experientele altora, e bine sa fii circumspect. Cert e ca schimbarea de patronat, asigurat în spate de autorități locale, poate fi buna dar și pierzătoare, chiar pe termen scurt. Meszar prefera status-qvo, chiar cu pierderi asumate. Deci exista o,, dragoste ” de club la investitori, dar interesata , și nu știm cât poate dura. Jucătorii știu câte ceva, dar e spre binele lor să-și tzina gura Noi rămânem aceiași, credincioși brandului.

  0
  0
 3. Exact la fel am luat gol de la Mediaș la Arad fază trasă la indigo, lipsă de marcaj la Bordusanu apoi la Irobiso.

  0
  0
 4. Prima dată când ai luat contact cu vestul țării. Normal că îti place la Arad dar…cu părere de rău…nu ești de UTA. Vrem altceva, vrem fotbal cursiv, aerisit, goluri. Nu mai vrem joc inghesuit, cu intreruperi, cu faulturi, greoi, cu jucători care stau mereu in off side, plictisiti…vrem fotbal curat demn de Arad. Nu stim cine vine dar aș vrea să aibă seriozitatea si atașamentul de club ca a lui Balint.

  0
  0
 5. Daca suporterii nu il mai vor pe BADEA la UTA., normal este ca, el sa nu mai insiste !!! Cel mai potrivit ar fi ILIE POENARU, un antrenor foarte ambitios !!!

  0
  0
 6. Nea Badea, rezultatele din play-out au fost identice cu cele din sezonul trecut,4 victorii,1 egal și 4 înfrângeri,iar problemele UTA-ei ,pe care tu vizezi că le-ai fi rezolvat, au rămas,plus că ai adăugat un joc inestetic,lipsit de entuziasmul cu care ne obișnuise echipa până să apari tu! Matematic,ne-am salvat în etapa 7 din play-out,iar sezonul trecut în a 8-a,nicidecum în ultima,dar acum a fost un sezon atipic,cu 2 echipe ,Gaz si Clinceni, pe care le-a bătut toată lumea și de aici numărul ăsta așa mare de victorii cu care te lauzi. Te-a cam luat amețeala la Arad,dacă ai văzut un joc la cote înalte,cât despre motivația jucătorilor,le-ai șters bucuria de a juca,exact ca sezonul trecut de la FC Argeș,unde n-ai mai avut timp să te plângi de „moșteniri” că te-a executat Vlădoiu repede.

  0
  0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button