„Leoiacele” repetă cu „domnițele râului” pentru semifinala de Cupă, Cuedan contează din nou pe Olariu!


Sezonul în fotbalul feminin se apropie de final, iar AC Piroș Security speră să mai joace patru partide până la intrarea în vacanța de vară. Trei dintre ele sunt programate deja, iar una ar însemna finala Cupei României.

Până una alta, duminică, de la ora 15, arădencele vor susține o ultimă confruntare pe teren propriu în cadrul Ligii 1. Pe „Banatul” din Sânnicolau Mic ajunge echipa de pe locul 2 din play-out, Fotbal Feminin Baia Mare, într-un așa zis derby, care pe gazde le ajută să pregătească partida sezonului, de miercuri. Cu atât mai mult cu cât Cuedan vrea să o reintegreze rapid pe Melisa Olariu, fostul golgheter al echipei, ce a lipsit tot restul sezonului de primăvară. „Jucăm un ultim meci de campionat acasă fără o miză prea mare pentru noi. Play-outul l-am câștigat demult, din păcate am primit deja gol și am pierdut puncte la precedentul meci acasă (n.a. 2-2 cu Banat Girls), dar acum avem un obiectiv mult mai important. Jucăm acest meci cu echipa din Baia Mare cu gândul la semifinala de Cupă, de miercuri, cu Heniu Prundu Bârgăului. E o mare, nouă, provocare pentru echipa noastră, aceea de a ajunge pentru prima oară într-o finală de Cupa României, mai stingând din dezamăgirea de anul trecut, când ne doream să fim pe teren chiar pe arena <<Francisc Neuman>>. Avem nevoie de sprijinul arădenilor miercuri, contra echipei din Bistrița Năsăud, sperăm să ajungem cât mai pregătiți de acest duel. Am convins-o și pe Melisa Olariu să revină la echipă, se antrenează deja, va juca duminică, sperăm să ne poată ajuta miercuri. Mai studiem și posibilitatea să o aducem și pe Andreea Bălaș în țară pentru disputa de Cupă, am vrea ca profesorul Cuedan să aibă la dispoziție toate armele pentru a lupta pentru un loc în marea finală a Cupei României”, spune Pavel Piroș, președintele grupării arădene.

Așadar, ultima repetiție a arădencelor înainte de vizita Heniului va avea loc pe arena din Sânnicolau Mic contra „domnițelor râului”, care vor termina pe poziția secundă din play-out indiferent de rezultatul de duminică. Altfel, bistrițencele sunt lidere în play-off, iar duminică (ora 13), au meci de titlu la Timișoara, contra lui Poli și, probabil, vor rămâne în vestul țării până la disputa cu Piriș Security.

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.