Diverse

Ce bonusuri ai la pariuri online Betfair?





Pentru a te bucura de mai mult joc și a avea mai multe posibilități de câștig, merită uneori să te orientezi și după promoții. Avantajele sunt importante, atât dacă ești jucător începător în pariuri online, cât și dacă vrei să alegi o platformă care are mereu grijă de clienții fideli. Unele dintre cele mai interesante opțiuni sunt disponibile în clipa de față pe pariuri online Betfair.

Fără a fi cel mai important criteriu în funcție de care să alegi o platformă, premiile și bonusurile reprezintă detalii care fac ofertele de joc la pariuri sportive mult mai atrăgătoare. Pentru a fi cu adevărat utile, ele trebuie să fie dublate de termeni și condiții avantajoase și de un interval rezonabil de utilizare.

Care este oferta din acest moment pe Betfair bonus?

În cazul în care nu ai încă un cont pe această platformă, ofertele bune te așteaptă. Ele sunt mereu actualizate, astfel încât dacă vrei să testezi avantajele și funcționalitățile, să o poți face fără să fie nevoie să investești sume foarte mari.

  • Bonusul de bun venit

Acesta este cel mai consistent și important bonus. El poate ajunge pana la 550 de RON, este valabil doar pentru utilizatorii noi, cetățeni români, cu vârsta peste 18 ani. Încasarea bonusului este condiționată de activarea contului și de alimentarea lui de pe card, cu minimum 50 de RON. Se supune mai multor termeni și condiții, pe care le găsești pe site și pe care trebuie să le citești cu atenție.

  • 150 RON fără risc

Tot pentru clienții noi este disponibilă și această ofertă. Și acest tip de bonus este pentru cei care sunt pentru prima oară pe platformă și sunt cetățeni români. Pentru a beneficia de promoție trebuie să pui în joc, în termen de 7 zile, suma de 150 de RON, de pe card.

  • Asigurare pariu combinat

Pentru a avea acces la acest bonus, trebuie să fii deja client. El este pentru cei care preferă pariurile combinate și plasează un pariu de acest gen cu minim 4 selecții, cu cotă combinată medie de minim 2.00. Câștigul va fi încasat dacă, doar o singură variantă este necâștigătoare. Suma este de 50 de lei.

Oferte interesante nu sunt doar sub formă de bonus. Pe paginile Sportsbook găsești o multitudine de oportunități de joc, cu cash out și pariuri speciale. Tot aici, poți fi tu cel care stabilește o cotă pentru un meci, prin intermediul opțiunii betting exchange.

Astfel, dacă alegi această platformă, nu ai cum să te plictisești, nici ca începător, fără experiență, nici ca jucător profesionist, cu strategie și control riguros al cheltuielilor și profiturilor.

Tot ce ai de făcut pentru a te bucura și tu de aceste promoții și de servicii de pariuri sportive online de cea mai bună calitate, este să îți deschizi un cont. Pentru validarea lui va fi necesar să-ți aloci câteva minute pentru a completa câteva rubrici esențiale și a anexa o copie după un act de identitate, din care să rezulte vârsta și naționalitatea. Pariurile implică riscuri joacă responsabil și doar dacă ai peste 18 ani.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button