Progresul Pecica

Periamul își joacă sezonul la Pecica! Oancia: „Vor fi disperați să ia cele trei puncte, dar obiectivul vestiarului nostru este locul 1 în play-out”Sorin Bălu este la mâna echipei pe banca căreia a început sezonul în Liga 3-a. Între timp, fostul „secund” al regretatului Ionuț Popa a preluat-o pe Avântul Periam, iar sâmbătă (ora 18) se întoarce la Pecica pentru meciul primăverii. Timișenii sunt ultimii în clasamentul din C8 (cu 21 de puncte, față de cele 22 ale Curticiului) au doar șansa victoriei pe arena „Pădurice” dacă vor să mai aibă o șansă la salvarea de la retrogradare și asta fără a depinde de meciul Curticiului la Cermei. Și asta și pentru că mai retrogradează și echipa de pe locul 4 cu cea mai slabă linie de clasament (din cele 10 serii), după ce se scad rezultatele cu formațiile de sub ea.

Pe de altă parte, Progresul vrea să încheie și ea pozitiv un play-out în care a rămas datoare. „Galben-albaștrii” au avut șansa să încheie demult socotelile pentru locul 5, însă chiar după succesul din tur, de la Periam, au mai făcut un singur punct din 9. Mai mult, elevii lui Bogdan Bozian ajung la acest meci după două eșecuri la rând, fără gol marcat și 5 încasate.

Ovidiu Oancia a lipsit la ultima „ispravă” a echipei sale: 0-4 la Curtici, dar e pregătit să-și reia locul de metronom de la mijlocul terenului contra fostei sale echipe. „Am luat un cartonaș roșu acum două etape, cu Pobeda, acasă și nu am jucat cu Curtici etapa trecută. Nici acum nu-mi vine să cred cum am pierdut meciul cu <<bulgarii>>, i-am dominat cap-coadă, dar am ratat o grămadă de ocazii și fotbalul s-a răzbunat. Adversarii au marcat din lovitură liberă. Asta e, ceea ce a fost a fost, din păcate am pierdut și la Curtici, de acum ne concentrăm doar la meciul de sâmbătă. Am jucat la Periam, îi știu și pe cei nou veniți în iarnă. I-am avut colegi, iar domnul Bălu m-a antrenat la Becicherec, la juniori, la Dumbrăvița și la Pecica. Au avut rezultate bune începând din iarnă, au reușit să se apropie de linia de retrogradare și, dacă ne înving pe noi, au șanse să se salveze. Va fi un meci foarte greu, adversarii se vor arunca să marcheze cu orice preț, vor fi disperați să ia cele trei puncte. Dar, să nu uităm că avem și noi pentru ce lupta. Obiectivul vestiarului este locul 1 în play-out și, după această serie de rezultate negative, vrem să arătăm că alta este fața noastre. Jucăm și acasă, ultima impresie contează”, ne-a declarat mijlocașul de 25 de ani, adus la Pecica chiar de Sorin Bălu și chiar ar dori să rămână în „galben-albastru”, dacă formația își va crește puțin pretențiile.

Formații probabile:

Pecica: Zamfir – Morariu, Țugulescu, Wild, T. Bodri – Borcea, Oancia, Arsene, Răchită – Bozian – Enciu.

Periam: Rădulescu – Mureșan, Telescu, David –Mager, Mânecan, Poparadu, Bot – Gașpar – Radu Popa, Galățanu.

Arbitri: Lucian Ţiţii (Şura Mică – Sibiu) – Adrian Epure (Orlat – Sibiu), Costel Prodan (Cisnădie – Sibiu)

Observatori: Cosmin Danciu (Hunedoara), Petru Boroș (Oradea)Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back to top button