UTA Arad

Utistul Vukcevic întoarce armele împotriva României în Nations League!





Doi dintre fotbaliștii UTA-ei au treabă la echipele naționale în Nations League la începutul lunii viitoare.

Utistul Marko Vukcevic a fost convocat de selecţionerul Miodrag Radulovic la naţionala Muntenegrului pentru cele patru meciuri din grupa B3 a UEFA Nations League, care se vor disputa la începutul lunii iunie. Două dintre ele vor fi împotriva României, sâmbătă, 4 iunie, la Podgorica şi marţi, 14 iunie, pe Stadionul „Giulești”, iar „vulturii” vor mai întâlni Finlanda în deplasare, pe 7 iunie și Bosnia acasă, pe 11 iunie.

Din spusele noului antrenor al UTA-ei, Ilie Poenaru, și viitorul fundaș central al arădenilor, albanezul Erion Hoxhallari, a fost selecționat de italianul Edoardo Reja pentru cele trei partide pe care reprezentativa țării sale le va juca în această perioadă. Albanezii vor întâlni Islanda în deplasare, pe 6 iunie și Israelul pe teren propriu, pe 10 iunie, în Nations League, după care vor disputa și un meci amical, pe 13 iunie, acasă, împotriva Estoniei. Naţionala Albaniei joacă doar două meciuri oficiale deoarece grupa B2 din Liga Naţiunilor, din care face parte, a rămas incompletă odată cu eliminarea Rusiei de către UEFA.

8 comentarii

  1. E jucător foarte bun Vukcevic, sa sperăm că vom vedea o alta față a echipei acum ,mai ales că Poenaru oferă libertate de exprimare pe teren mai mare!

    0
    0
    1. @Lotzi…Ieri,alataieri il injurai pe Balint,apoi ai spus ca Badea a avut noroc cu Balint si ai trecut la atac..Ca Badea este preferatul tau cum ca Balint a distrus echipa…Acum il apreciezi pe Poenaru…si te urinezi atat pe Balint cat si pe Badea…Tu esti sanatos la cap?Te simti bine?In general?Ai medic de familie cu trimitere la psihiatrie?

      0
      0
  2. Poate fi…”jucător foarte bun Vukcevic, dacă va fi jucat pe postul de inter dreapta, deoarece are travaliu, dribling, dar nu excelează ca fundaș dreapta și trei din patru centrări sunt în primul om.

    0
    0
  3. Jucator de baza,solid fizic,muncitor..Suflet mare…clar…Doar ca are un perimetru destul de limitat,nu are alt post..Daca rezolva o faza de aparare,nu mai prinde baleiajul de urcare cu centrari necesare.Popice…direct in adversar…mai rar cate un corner obtinut..
    Nu stie faze fixe,pentru ca atat Balint,ca sa nu mai spun despre Badea,nu au antrenat asa ceva niciodata…Devine interesanta abordarea lui Poenaru cu 4-2-3-1…Fundasii au de munca,nu gluma,mai ales cei laterali…Pentru asta ai nevoie de un mijloc ofensiv,de creatie,nu de inchizatori distructivi cu pase disperate spre portar.Aici ma refer la Batha,Isac,Ubbink,ofensivi cu sustinere pe atac…Nu ca sa se inchida,fricosi…Nu iti este frica de absolut nimeni,joci doar la victorie,indiferent de adversar.

    0
    0
  4. Dacă Vukcevic care are lacune mari în apărare și nu știe cadra un șut pe poartă sau centra precis, este „cel mai bun jucător de la Uta”, nu e de bine, doar cu determinare nu ajungem în play-off!
    Angheluță cu toate că ne este antipatic, spunea că UTA este o echipă formată în majoritate de jucători netalentați.
    UTA are mare nevoie de câte un FOTBALIST pe fiecare post, mai puțin la portari.
    Forza UTA!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button