Fotbal judetean

Sculici și-a făcut o primă impresie despre Recolta Dănceu, adversarul Ineului la barajul de promovare în Liga 3-a: „Vom fi 100% pregătiți!”





După ultima etapă a play-outului Ligii a 3-a, retrogradarea celor de la Frontiera Curtici a devenit certitudine. Oricum, și dacă s-ar fi salvat din punct de vedere sportiv, „grănicerii” nu mai aveau forța financiară să mai continue în eșalonul terț, unde, însă, ar putea fi înlocuiți de campioana din acest sezon a Ligii a IV-a Arad.

ACB Ineu își dorește mult să revină în Liga 3-a după 7 ani de zile, iar pentru asta mai trebuie să treacă la baraj de Recolta Dănceu. Vorbim despre campioana județului Mehedinți, care astăzi a încheiat stagiunea internă cu un succes, 3-1, pe terenul AS Real Vânători. Confruntarea ar fi trebuit să se joace la Dănceu, dar terenul a fost însămânțat tocmai în vederea returului barajului cu Ineul, de pe 25 iunie. Prima manșă e programată pe 18 iunie pe „Centralul” din Țara Zărandului.

La confruntarea din această dimineață, la finalul căreia Dănceul și-a primit medaliile de campioni din mâna lui Luigi Moisescu (președintele AJF Mehedinți), a asistat și Cristian Sculici. Antrenorul lui ACB Ineu și-a făcut o impresie despre adversarul de la baraj, pe care o va prezenta elevilor săi în vestiar. „Le-am studiat puțin jocul, punctele forte și mai puțin forte, echipa mea va fi sută la sută pregătită de meciurile de pe 18 și 25 iunie pentru a ne îndeplini obiectivul. Avem trei săptămâni cu program normal de pregătire, nu vreau să schimb foarte multe. Vom avea și două jocuri amicale, săptămâna viitoare cu UTA U19 și – în principiu – cu Frontiera Curtici. Ne pare rău că au căzut, sperăm să promovăm noi și să menținem neschimbat numărul echipelor arădene în Liga 3-a. Până la urmă, cred că am fost cea mai cosntantă echipă din Liga 4-a, am meritat să câștigăm campionatul și am și promovat mulți jucători tineri. Play-offul a fost tare, am avut cinci jocuri cu miză ce ne-au ținut în priză, am avut de câștigat și de învățat. De acum, gândurile noastre se îndreaptă doar spre meciurile cu Recolta Dănceu”, ne-a declarat Cristian Sculici.

Dănceu este un sat aparținător de comuna Jiana, aflat la 35 de kilometri de Drobeta Turnu Severin. Primarul Stelian Stăncioiu este foarte pasionat de fotbal, fiind principalul „motor” al echipei, alături de Viorel Chimirea, organizatorul de competiții al mehendințenilor. Reculta Dănceu a mai jucat un baraj de promovare în anul 2012, pe care – însă – l-a pierdut clar pe neutrul din Motru, 2-8 cu Jiul Podari, campioana județului Dolj la acea vreme.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button