UTA Arad

Keseru a semnat cu UTA, dar FCSB îl poate bloca până la 1 iulie: „Am semnale bune, e primul moment de relaxare după aproape 6 luni”UTA l-a prezentat astăzi pe „jucătorul cu cel mai bun CV din istoria de 77 de ani a clubului”. Claudiu Keseru a semnat un contract valabil până în vara anului 2024 cu arădenii, dar s-ar putea să nu se prezenta sub comanda lui Ilie Poenaru decât pe 1 iulie, atunci când ii expiră oficial înțelegerea cu FCSB. Totuși, „vârful” născut la Oradea e optimist că va găsi înțelegere la Gigi Becali și se va putea prezenta la reunirea noii sale echipe, pe 13 iunie. „Sunt lucruri pe care încă le discut, dar am avut semnale bune din partea celor de la FCSB înainte de a mă înțelege cu UTA. Nu ar trebui să fie probleme și chiar aș vrea să le mulțumesc celor de la FCSB că mă lasă să vorbesc acum cu presa din postura de jucător al lor”, a menționat Keseru.

Tot legat de ceea ce a trăit la formația vicecampioană în prima jumătate a acestui an când – practic – a fost lăsat în afara lotului la comanda patronului, dar referitor și la noua sa aventură, noul „nouar” al arădenilor a spus următoarele: „Mă bucur să fiu azi aici, e un moment, primul moment de relaxare după aproape 6 luni. Altfel, din respect pentru FCSB, care mi-a permis să fiu aici, nu comentez nimic despre ei. Mă bucur că într-un final mi-am decis viitorul, mă bucur că sunt astăzi aici, că mă alătur unui proiect interesant, la un club de tradiție, într-un oraș însetat de performanță. Cunosc această echipă inclusiv de la începutul anilor 2000, pe când eram la FC Bihor, e din regiunea mea, cunosc mentalitatea, cunosc oamenii și vreau să vă asigur de un singur lucru: indiferent de ce va fi pe teren, eu voi da tot ce am, acesta e caracterul meu. Factorul financiar nu este primordial în decizia mea,a fost o chestie sentimentală, cum des aleg pe acest factor. Uneori mai bine, alteori mai puțin bine, dar da, pentru oricine crede că motorul a fost factorul financiar în decizia mea de a veni la UTA se înșeală. Am aici printre cele mai mici contracte pe care le-am avut în carieră. Nu mă deranjează, puterea mea de munca e aceeași, chiar mai mare. Știu că sunt mai aproape de final, decât de început, nu cred că se rezumă totul la bani. A fost un feeling, o conexiune, perspectiva unei colaborări de lungă durată. Dorința de a pune umărul la readucerea acestui club mai aproape de performanțele din trecut, europene, naționale, asta m-a pasionat și mă regăsesc în aceeași situație cu clubul. Și aici mă refer exact la trecutul glorios, factorul motivațional la cote maxime și vrem să ne demonstrăm din nou ceea ce reprezentăm. Iar aici fac paralela între club și situația mea actuală”.

Extrem de emoționat, Keseru a recunoscut că Ionuț Popa a avut un rol important în cariera sa. Regretatul antrenor arădean, care a activat în patru perioade la UTA, l-a debutat pe atacantul orădean în Liga 1 la vârsta de 16 ani, într-un meci cu Poli Timișoara. „Ionuț Popa e coardă sensibilă pentru mine. Va rămâne antrenorul care – practic – m-a aruncat în teren la 16 ani și 8 luni în Divizia A. Înainte de momentul acela au fost multe antrenamente și multe lucruri pe care mi le-a spus, face parte din antrenorii care mi-a marcat cariera și de care îmi aduc aminte cu mare plăcere”, a mai spus fotbalistul, care câteva luni mai târziu avea să se transfere deja în Franța, la Nantes.3 comentarii

 1. Foarte frumoasă conferința de presă, plină de entuziasm, de profesionalism și de bun simț, ceea ce arată caracterul bun al acestor doi oameni. Și la Keseru se vede o bucurie de copil, care poate doar să ne dea speranță. Mă bucur că avem un astfel de om la noi în club. Dumnezeu să ne ajute.

  0
  0
 2. Mai e nevoie de 4 sau 5 jucători adevărați, la fel in simțăminte și ardoare cu Keseru, și avem echipa.
  HAIDE UTA!!!
  HAI ARADUL!!!

  0
  0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back to top button