Crisul Chisineu-Criș

Abrudean pleacă de la Crișul după 4 ani și jumătate: „Mulțumit sufletește, ne-am îndeplinit mereu obiectivele, ba chiar le-am depășit” Cine-l înlocuiește?





E punct final în relația profesională dintre Crișul Chișineu Criș și Adrian Abrudean. Antrenorul care a promovat formația de pe Crișul Alb după 34 de ani în Liga 3-a și cu care mai apoi a obținut clasarea istorică din vara anului trecut (locul 2 în seria a 8-a) alege un alt drum după patru ani și jumătate.

Discuția finală dintre părți a avut loc sâmbătă, iar „Știli” și-a luat rămas bun de cei cu care a lucrat la Crișul. „Chiar dacă nu am fost de acord cu prelungirea contractului, mă despart de acest club într-un mod civilizat. Din punctul meu de vedere, plec mulțumit sufletește, pentru că am reușit de-a lungul celor 4 ani și jumătate să ne îndeplinim obiectivele propuse, reușind chiar să le depășim prin accederea la barajul de promovare pentru Liga 2-a, din anul precedent. Toate aceste realizări s-au datorat muncii în echipă și cu această ocazie vreau să mulțumesc atât vechii conduceri a clubului, lui Emil Lasc și Dani Cherecheși cât și celei actuale, doamnei Roxana Lasc și domnilor Sebastian Mann și Ioan Popovici. Bineînțeles, vreau să mulțumesc și Consliului Local din Chișineu Criș, domnilor primari Burdan și Chereji, dar și personalului auxiliar și nu în ultimul rând colaboratorilor mei, Ovidiu Pășcălău și Remus Lung, cu care am lucrat excelent. Nu în ultimul rând, le mulțumesc tuturor jucătorilor pe care i-am antrenat în această perioadă, apreciind efortul și implicarea lor în întreaga activitate, dorindu-le tuturor mult succes în continuare”, a fost mesajul de despărțirea a lui Adi Abrudean de gruparea cu care a terminat pe locul 4 în play-offul Ligii a 3-a, realizând și de această dată obiectivul impus de conducere.

Luând act de despărțirea de Abrudean, conducerea grupării de pe Crișul Alb ia în calcul alte nume pentru postul de antrenor. Primul pe listă ar fi Dan Stupar, cu mențiunea că acesta este puternic ofertat și de Progresul Pecica, acolo unde a mai antrenat timp de trei sezoane, înainte de a pleca la Ungheni. Marius Ciubăncan, fostul „secund” și apoi „interminar” al Lipovei este și el în „cărți”, dar nici variantele lui Radu Anca (Curtici) sau Flavius Moisă (ex. Cermei) nu sunt excluse. Cert este că Remus Lung și Ovidiu Pășcălău vor rămâne la echipă în calitatea lor de antrenori secunzi, însă noul „principal” va avea dificila sarcină să refacă un lot cu puține certitudini la ora asta. „I s-a terminat contractul lui Adrian Abrudean, îi mulțumim pentru ceea ce a realizat la Crișul și îi dorim succes pe mai departe. Ne-am despărțit amiabil, rămânem prieteni, așa este viața sportivă. Pentru postul rămas vacant avem mai multe variante, nume de antrenori experimentați, dar și unii mai tineri. În maximum o săptămână vom anunța noul tehnician. Împreună cu el vom evalua lotul pe care îl avem și vom vedea cu cine mai continuăm și ce noi achiziții vom face. Obiectivul pentru noul sezon este o clasare în primele patru locuri ale seriei”, a menționat Ioan Popovici, managerul clubului și city manager al orașului Chișineu Criș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button