Polo

Poloiştii de la AMEFA au încheiat întrecerea juniorilor III pe locul 6!





AMEFA Arad a obținut două victorii și a pierdut celelalte cinci partide la turneul final 4 al juniorilor III, generația 2007-2008, la bazinul Floreasca.

La fel ca la turneul precedent, pe care l-au găzduit, arădenii s-au impus în partidele cu cele două echipe clasate în urma lor, CSŞ Viitorul Cluj, 7-4 (C. Bun 3, Lanevschi 2, Cenădan şi Gridjac) şi CSŞ Steaua, 8-4 (Popescu 3, Gridjac 2, C.Bun, Lanevschi, Filip) şi a fot învinsă de bucureştenele Triumf, 4-18, Dinamo, 6-10 şi CSA Steaua, 6-10, Crişul Oradea, 1-19, bihorenii devenind şi campioni şi Corona Braşov, 3-7.

Echipa lui Cristi Cosma a terminat Campionatul Național de juniori III pe locul 6, adunând 24 de puncte. CS Crișul Oradea a luat titlul, iar pe podium au mai urcat CS Triumf București și CSA Steaua București.

Două victorii pentru puştii lui Cristi Cosma, în bazinul Floreasca

CS Dinamo București și CSM Corona Brașov au fost pe locurile 4 și 5, iar CSȘ Steaua București și CSȘ Viitorul Cluj au încheiat clasamentul. Au fost acordate și trei premii individuale. Matei Vușcan, de la campioana Crișul Oradea, a fost golgheterul competiției. Denis Petrean, de la Corona Brașov, a fost desemnat cel mai bun portar, iar Marc Angelescu, de la Triumf București, cel mai tehnic jucător.

FOTO: Clubul Sportiv Amefa (facebook)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button