UTA Arad

Miculescu – curtat de echipe din țară și străinătate, Poenaru se bazează pe el: „Are mare calitate, doar că a avut o mică scădere în play-out”





De o săptămână, utștii Damian Isac și David Miculescu se află sub comanda lui Florin Bratu în cantonamentul echipei naționale de tineret. În această seară, începândcu ora 20, „tricolorii mici” joacă la Gori, împotriva selecționatei similare a Georgiei.

Ilie Poenaru nu a pierdut ocazia de a-i vizita pe noii săi elevi în cantonamentul naționalei, de la Buftea. „Ne-am cunoscut vinerea trecută, am vorbit, am glumit cu ei, dar le-am și spus că aș dori să se prezinte cât mai bine încă de la aceste meciuri amicale ale naționalei Under 21.  Voi fi cu ochii pe ei, ambii au crescut mult în ultimul an, iar la David Miculescu poate fi vorba și de o ușoară oboseală. Are mare calitate, știe și el că și-a scăzut puțin nivelul în play-out, sau cel puțin nu a mai avut realizările din timpul sezonului regular. Îmi doresc mai mult de la el începând din perioada de pregătire și apoi începând cu prima etapă de campionat, iar discuția e valabilă și pentru Isac. Doar că Damian a avut un parcurs puțin altfel, a fost accidentat, poate e mai odihnit acum, rămâne de văzut cum vor evolua la națională și, cel mai important, sper să ăi am sănătoși la reunire”, spune noul antrenor al „Bătrânei Doamne”.

Acesta recunoaște că la urechile sale au ajuns și discuții legate de posibila plecare a lui David Miculescu. „Din câte știu eu, nu sunt oferte concrete pe adresa lui David, ci doar discuții, propuneri, de la un club din țară și altul din străinătate. Oricum, sumele vehiculate nu pot fi luate în calcul de club, sunt mult sub valoarea de piață pe care i-o dăm noi fotbalistului. E un internțional de tineret al României, ce începe al treilea său sezon ca protoganist în Liga 1, e greu de crezut că ne vom despărți de el în această vară. Sau oricum nu pentru sumele de care am auzit eu discutându-se până acum”, a mai menționat Poenaru.

FCSB și, mai nou, Rapid sunt echipele din Liga 1 care-l curtează insistent pe „decarul” UTA-ei, în timp ce Bologna sau Fiorentina ar dori să-l transfere pe fotbalistul timișorean în Il Calcio, Chiar și după transferul lui Claudiu Keseru, David Miculescu a rămas cel mai bine cotat fotbalist al Bătrânei Doamne în viziunea transfermarkt, cu o valoare de 1,2 milioane de euro.

9 comentarii

  1. Daca merge la un club mare, ca sa merite si pentru el si pentru UTA e OK, dar ca sa mearga doar ca sa fie plecat, si apoi sa nu joace , mi se pare aiurea ! Avem o gramada de exemple de jucatori care au plecat pe, cica, bani multi iar apoi la 22-23 de ani au frecat banca pana la batranete.Ori vrei sa joci fotbal, ori vrei sa fii eterna rezerva,sau sa joci la Primavera !Aici cred ca taica-su va avea un cuvant de spus.Vali e cu capul pe umeri si nu il va lasa pe David s faca pasi gresiti in cariera de fotbalist !

    0
    0
  2. Lui David îi va trebui multă înțelepciune în decizia lui și familiei lui, precum și clubului UTA, când și unde va pleca. Primul examen (Charlotte) l-a luat. Man, Cicaldau, Morutan, etc, sunt exemple de jucători care au (cam) dat chix până
    acum, nefiind destul de copți mental pt pasul spre alte țărmuri… Hai David cu un sezon trăsnet alături de Keseru, apoi toată lumea va fi fericită: tu și familia, UTA, noua ta echipă și mai puțin noi, fanii, deși vom fi mândri de succesul tău. Noroc mult și ?UTA!

    0
    0
  3. Totul depinde de el. Dacă joacă bine si are relizări la iarnă e plecat. Dar trebuie să joace, să se vadă că e internațional de tineret. Îmi aduc aminte ce șuturi trăgea de la distanță când l-a promovat Ionut Popa pe la 16 ani. În jurul lui a vrut să construiască UTA (pană a se îmbolnăvi.)
    Sperăm să aibă un sezon excelent, si el si echipa UTA.

    0
    0
  4. auzi că Bologna si fiorentina???? nici la UTA nu ar fi titular dacă nu ar fi regula cu jucatorul sub vârstă! bine că nu pleacă Vinicius că il lua Real Madrid pe Miculescu!

    0
    0
  5. Sergio Ribeiro de la U Cluj e liber de contract. Portughezul e foarte bun ,e tehnic și rapid ! Meszar adu-l la UTA ,ăla te-a făcut șah mat la meciul din cupă pierdut de UTA.

    0
    0
  6. Miculescu este un copil,inca…Meritul ca inca mai este la UTA este al domnului Meszar si al lui Vali,tatal sau…Inconstanta oricarui tanar din campionatul romanesc se datoreaza viselor desarte cu multe zerouri..Automat ies din ritm,vise placute.Daca mai si ajung pe la Becali sau Dan Petrescu,cariera incheiata din start..Sa ii privim pe un Roger sau Passaglia…Cred ca si-ar taia cate un an-doi din cariera,doar sa poata reveni la UTA…Au dat pasarea de pe gard…Capul face,capul trage..Poate Roger…Nu prea l-as vedea actual, titular peste Otele,in principiu..

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button