Alte sporturi

Arădencele Pintican şi Moţiu au înotat la Cupa României, în probele junioarelor





Cupa României la înot în bazin de 50 de metri, competiţie rezervată categoriilor juniori, tineret şi seniori şi desfăşurată timp de patru zile (1-4 iunie) în Complexul Turistic de Nataţie din Târgovişte, le-a avut la start şi pe înotătoarele Ingrid Pintican şi Noemi Moţiu, de la CSM Arad.

Ambele sportive sunt născute în 2008 şi au obţinut următoarele rezultate: Ingrid Pintican – finala de junioare la 100 de metri bras şi Noemi Moţiu – locul 5 la 200 de metri fluture junioare şi finala de 400 de metri liber junioare. De menţionat că ele au concurat şi cu fete cu un an mai mari, născute în 2007.

Moţiu mai are în acest an trei locuri 5, la Naţionalele de la Bacău, tot la junioare, în proba de 200 de metri fluture şi de două ori cu ştafetele de 4×100 de metri liber şi 4×100 de metri mixt, din care a făcut parte şi de Pintican.

Urmează „naţionalele” de copii şi cadeţi, la Braşov şi Târgovişte

După ce a ratat şi Campionatele Naţionale din primăvară, multipla campioană şi medaliată naţională din 2021, Andreea Popescu a absentat şi de la această competiţie, continuând să se confrunte cu probleme la genunchi, dar având şi examen de Balacaureat în acest an. Pentru secţia de nataţie a CSM-ului, antrenori Daria Barta, Viorel Bitang şi Martin Liptak, urmează în perioada 10-12 iunie, Campionatul Naţional de copii 10-11 ani, de la Braşov şi Naţionalele de cadeţi de la Târgovişte, din 22-26 iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button