Alte sporturi

Atleţii arădeni au făcut furori înainte de Balcanice: Both a luat „argintul” la Internaţionale, iar Motorca a fost primul la U20!





Rezultate deosebite pentru atleții arădeni în cadrul ediţiei a 67-a a Campionatelor Internaționale ale României „Iolanda Balaş Soter”, precum și la Campionatul Național U20, etapa 1. Ambele competiții s-au desfășurat pe stadionul de atletism din Craiova, în perioada 4-5 iunie.

Performerul începutului de an pentru atletismul arădean, Mihai Motorca (foto text) a fost cel mai bun în proba de aruncare a discului U20, cu o performanță excelentă, de 51,80 metri, ceea ce reprezintă un nou record personal cu discul de 1,75 kilograme. Atletul cu dublă legitimare CSŞ Gloria Arad – CSM Arad va concura în data de 12 iunie la Campionatul Balcanic U18 de la Bar (Muntenegru), cu șanse foarte mari la podium, el având cea mai bună performanţă europeană a anului şi a patra la nivel mondial în 2022, cu 59,12 metri aruncaţi la Campionatul Naţional U18, de la Piteşti!

Motorca, un nou record personal; Both – cel mai bun rezultat al sezonului!

La Campionatele Internaționale ale României, seniorul Denis Both (foto principal, CSM Arad), a aruncat suliţa la 74,82 metri (SB – cel mai bun rezultat al sezonului), şi a obținut medalia de argint. De asemenea, Denis s-a calificat la Campionatul Balcanic pentru seniori din perioada 18-19 iunie. Andrei Severin, legitimat la CSM Arad, s-a clasat pe locul 5 în aceeaşi probă de aruncarea suliţei, cu o performanță de 59,19 metri. Atleții arădeni sunt antrenați de profesorii Constantin Miclea, Zoltan Szabo şi Cătălin Betea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button