Fotbal judetean

Ineuanii și-au primit medaliile de campioni ai Ligii a 4-a la ultimul test (câștigător) dinaintea barajului de promovare în Liga a 3-a!





Campioana județului Arad a susținut ultimul test înainte primei manșe a barajului de promovare în Liga 3-a, contra celor mehedințenilor de la Recolta Dănceu. Adversarul lui ACB Ineu a fost Frontiera Curtici, echipă ce tocmai a retrogradat din eșalonul terț și care se va despărți – probabil – de marea parte a jucătorilor.

De altfel, în amicalul de pe arena „CPL”, jucători precum Huțanu, Gligor, Calvin, Vereș, Prică sau Pavel (cu mențiunea că ultimii doi sunt plecați în străinătate) nici nu s-au mai prezentat și – totuși – Frontiera a ținut aproape de o formație care face, la rândul ei, eforturi să rămână concentrată pentru ultimele confruntări ale sezonului. În cele din urmă, zărăndanii s-au impus cu scorul de 4-2, după ce scorul pauzei a fost 0-0. Mâneran, Răsvanță, Jurj și Novac (fotbalist sosit în probe de la UTA 2006) au înscris pentru ineuani, în timp ce Lolea și Burlă au punctat pentru curticeni.

Antrenorii Ineului știu că mai au de umblat în special la mentalul jucătorilor lor. „Antrenamentul a fost bun, deși, pe alocuri, se putea și mai bine. Băieții puteau avea o atitudine și mai bună, până la urmă am marcat de abia în repriza a doua în fața unei echipe cu destule absențe, aflată în vacanță. Copiii care au intrat în repriza au avut o altă atitudine, cam ei au făcut diferența pe tabelă. Asta e, numărăm zilele până la baraj, de marți intrăm în ciclu săptămânal complet pentru meciul de sâmbătă, cu Dănceul”, spune Teodor Mihuț, care o pregătește pe ACB Ineu alături de Cristian Sculici.

Probabil, a fost ultimul meci al lui Radu Anca pe banca curticenilor, cu toate că fostul mijlocaș al UTA-ei a și intrat pe teren spre final și a și pasat la golul lui Burlă. „Ne-am dorit să-i ajutăm pe cei de la Ineu înainte de barajul lor, mi-ar fi plăcut să fim mai mulți, dar atât s-a putut, 14 mari și lați cu tot cu mine. Din păcate, nu știu câți dintre băieți vor mai rămâne la Curtici, bugetul clubului e destul de redus și pentru Liga 4-a. Probabil, a fost și ultimul meci la Frontiera, căreia îi mulțumesc pentru că mi-a dat posibilitatea să antrenez într-un mediu foarte bun și să cresc din punct de vedere profesional. Mulțumiri speciale pentru prezi Sorin Grec, dar și pentru băieții cu care am lucrat timp de trei ani”, a spus Anca.

Premiați pentru câștigarea Ligii a 4-a

În pauza meciului amical din Grădiște, conducerea Aociațiației de Fotbal Arad le-a înmânat medaliile de campioni ai Ligii a 4-a celor de la ACB Ineu. Președintele Răzvan Cadar și secretarul Vasile Rad i-au felicitat pe zărăndani și, bineînțeles, le-au urat baftă la barajul cu Recolta Dănceu. Aradul speră să rămână tot cu 5 formații în Liga 3-a, după retrogradarea Curticiului.

Formații:

ACB Ineu: Tulcan – Varga, Karmanoczky, Șerban, Hulbăr – Zdrențan – Voștinar – D. Florea, Wilmer, Mâneran – Banam. Au mai jucat: Coman – Toader, Nica, Balaci, Spătaru, Rucăreanu, Jurj, Răsvanță, Novac.

Curtici: Mucha – Zsogo, N. Varga, Puta, A. Popescu – Moldovan, Coșa, Ciupuligă, Lolea – Avrămuțiu, Burlă. Au mai jucat: Nan, R. Anca, K. Varga

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button