Glorii arădene

Festival de goluri în meciul jubiliar al Victoriei Zăbrani, trei foști utiști – printre marcatori!





După două zile de program intens pentru oaspeții de vază sosiți din Germania, ziua de sâmbătă, ultima a programului jubiliar destinat împlinirii a 90 de ani a clubului Victoria Zăbrani,  a debutat la ora 17. Pe stadionul ”Josef Scheirich” s-a disputat un meci al generațiilor, cu mențiunea că, datorită anilor trecuți peste mulți dintre „eroii de altădată”, în iarbă au apărut mulți dintre…reprezentanții acestora.

Sub privirile critice a celor din tribună s-au înfruntat Old-Boys Victoria Zăbrani și o selecționată denumită sugestiv Internațional Victoria Zăbrani. Cele două reprize de câte 30 de minute au fost palpitante, fără momentele neplăcute pe care soarele puternic putea să le cauzeze „veteranilor”.  Apoi, arbitrajul, prin rigurozitatea germană și larghețea românească, a contribuit la frumusețea întâlnirii și eliminarea tuturor fazelor discutabile.

Marea parte a privirilor din tribună erau ațintite către echipa albastră, a conglomeratului internațional, unde au evoluat Cristi Todea (UTA Arad, Gaz Metan Mediaș), Mircea Aslău (UTA Arad, actual antrenor al Zăbraniului), Flavius Băd (ex. UTA Arad), Petre Bulza (președintele Cermeiului, Miși Șiling, Roni Quast sau Hubertus Leibhart  (Germania). Și Internațional Victoria Zăbrani a reușit să se impună cu scorul de 5-2 (goluri Todea 2, Aslău, Băd și Curilă, I. Ungur și Suciu), respectiv  doar că avertismentul adversarilor a venit imediat după ultimul fluier: ”Învingătorii se văd la...repriza a treia”. Doar că aici nu s-a mai ținut cont de…scor.

De menționat că ultima zi a manifestărilor dedicate aniversării a 90 de ani de existență a clubului din Zăbrani au onorat cu prezența și Marius Grad, fost jucător, antrenor la Victoria sau UTA și Dorel Mutică, fost jucător la UTA, Rapid, Steaua și antrenorul care a dus clubul „roș-alb” la barajul de promovare în Liga 3-a, din vara lui 2020.

Formații:

Old-Boys  Victoria Zăbrani: Aurel Toader – Toader Lucian, Dogaru Mihai, Valentin Toader, Suciu Dacian, Muntean Adrian, Stoiu Dorel, Hodan Gheorghe, Dogaru Valentin, Dediu Ciprian, Ungur Ioan. Au mai jucat: Stoica Sorin, Morodan Eugen, Dobrău Claudiu, Postolache Florin.

Old-Boys Internațional  Victoria Zăbrani: Deffert – Max, Sorin Curilă, Nădăban, Miși Siling, Quast Roni, Cristi Todea, Petre Bulza, Mircea Aslău, Flavius Băd, Mircea Curilă. Au mai jucat: Tulea Daniel, Bejinariu Dumitru, Popa Ifraim, Hubertus Leibhart,  Vlad Palconi.

Meciul a fost condus de o brigadă de arbitri mixtă româno-germană: Jost Helmuth – Eugen Roșu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button