Fotbal judetean

ACB Ineu ar putea surprinde Dănceul la baraj cu jucători din Camerun și Senegal!





ACB Ineu intră de azi în linie dreaptă pentru pregătirea manșei tur a barajului de promovare în Liga a 3-a, contra celor de la Recolta Dănceu. Campioana județului Mehedinți joacă sâmbătă seara (ora 18), pe „Centralul” din Ineu, unde ar putea avea parte de niște surprize…de culoare.

Sub comanda lui Cristian Sculici și Teodor Mihuț a ajuns deja un fundaș central camerunez. Ngake Wandji Francklin vine din liga a doua cameruneză, are 32 de ani și e legitimat încă din iarnă la gruparea din Țara Zărandului, ca și restul fotbaliștilor africani așteptați la Ineu până la finalul săptămânii. Tot un camerunez și tot prin Patrice Feussi, fost fotbalist la UTA, Dinamo, Târgu Mureș sau Chiajna, actualmente impresar, ar trebui să sosească până vineri. Acesta se numește Cahill Ntchinda Kom, are 21 de ani și e mijlocaș central.

În fine, „alb-albaștrii” așteaptă și o mini-colonie de senegalezi, propusă de Ousmane Gueye, fost atacant al Ineului, dar și al celor de la UTA sau Șoimii Pâncota. Este vorba despre trei fotbaliști, câte unul pentru fiecare compartiment, un fundaș central, un coordonator de joc și un atacant. „Dacă vreunul dintre jucătorii care vin în această săptămână îmi demonstrează că pot evolua la un nivel bun sâmbătă, o să-i facem loc în echipă  contra celor de la Dănceu. Urmărim demult acești jucători, din păcate, din cauza formalităților, au putut veni doar acum. Evident, dacă promovăm, dorim să ne bazăm pe ei și în Liga 3-a”, ne-a declarat Cristian Sculici, antrenorul campioanei județului Arad.

La Ineu a ajuns deja în această primăvară în jucător african, este vorba despre Christin Abi de Grace Banam Ngonzo (19 ani), internațional de tineret al Republicii Centraficane.

2 comentarii

  1. Scriem aici despre africani ( nu am nimic cu ei ), nu mai bine scriam despre tinerii(români) promovați de academia Inelului. Ne miram când privim în gradina ex Iugoslavilor ….
    Rușine ….

    0
    0
    1. am scris tot campionatul despre jucatorii de la toate echipele academiei ce au participat in campionatele de la Elite și Campionatul național, copii de la U19, U17, U16 și U15 și bineînțeles echipa de Liga a patra

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button