Fotbal juniori

Locuri 2 și 5 pentru Atletico la Turneul Festival Sports Cluj





Atletico Arad s-a întors cu o medalie de la Turneul Festival Sports Cluj, disputat între 10 și 12 iunie în orașul de pe Someș. E vorba despre grupa de 2010, pregătită de Marcel Cîmpian, Flavius Stoica și Francisc Tisza, care a pierdut un singur meci, chiar finala competiției, 2-4 cu  Academia Luceafărul U Cluj.

Altfel, „galben-negrii” au trecut cu 1-0 de U. Cluj și 3-0 de Ardealul Cluj, dar au și remizat (1-1) cu Unirea Iclod pentru locul 1 în grupă. În semifinale, arădenii au zdrobit-o pe Academia Florești, 6-0, dar au trebuit să se mulțumească cu „argintul” după eșecul cu Luceafărul.

Pentru Atletico 2010 au evoluat: Daniel Bandrabur, Darian Vidac, Nemania Popov, Matei Sandu, Denis Toma, Dragoș Molnar, Rafael Partan, Alexandru Pantea, Andrei Barta, Lucas Dehelean, Sanders Fricățel și Raul Popa.

În schimb, Atletico 2009 a trebuit să se mulțumească cu locul 5 la același turneu. 0- 0, cu Viitorul Cluj, 1-0 cu Recenzia Rădăuți și 3-0 cu Transilvania Bistrița au fost rezultatele arădenilor în grupă pentru un loc 2, la un gol distanță de prima poziție. În jocurile de clasament, 5-8: Atletico – Academia U Cluj Luceafărul 2-0 și 5-6, Atletico – CSȘ Reghin 3-0.

Patrick Suli, Andrei Căilean, Bogdan Sala, Tudor Margan, Vlad Băeșu, Matei Fericean, Luca Nădăban, Daniel Spătariu, Patrick Koncz, Luca Stoian, Andrei Sandu, Ayan Barbu, Marco Tănăsie, Mario Ciubotari, Sasha Cijevschi și Andrei Sîrb sunt jucătorii trimiși pe teren de Francisc Tisza Marcel Cîmpian și Flavius Stoica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button