Fotbal judetean

Andrei Răsvanță, „dublă” pentru promovarea aproape sigură a Ineului în Liga 3-a: „Mergem la Dănceu să demonstrăm că nu a fost întâmplătoare victoria din tur!”





ACB Ineu și-a valorificat statutul de favorită în barajul de promovare în Liga 3-a contra Dănceului doar în ultimele 24 de minute ale manșei tur. Sâmbăta trecută, pe „Centralul” din Ineu, „balul” a fost deschis de „gemenii golului”, Mâneran și Florea, după care au marcat juniorii, Radu Șerban și Andrei Răsvanță.

Acesta din urmă a reușit chiar „dubla”, după ce și în campionatul Ligii a 4-a a înscris goluri importante pentru echipa sa la cei 20 de ani ai săi. „Mă gândeam că o să marchez, știam că voi intra după pauză și că pot profita de calitățile mele pentru a-mi ajuta echipa. Nu speram la o <<dublă>>, goluri am mai marcat în mai multe partide, dar aceste două reușite venite într-un moment atât de important chiar mă fac fericit. Am avut un sezon bun, am fost eficient în fața porții, nu am prea ratat din situații bune. Îmi doresc să joc cu Ineu în Liga 3-a, iar apoi, dacă merit, să fac pasul și mai sus”, a spus Răsvanță.

Tânărul atacant e originar din Petriș, a trecut pe la Cetate Săvârșin sub comanda lui Cătălin Neamț, iar din vara anului trecut a devenit defintiv fotbalistul Ineului. „Ne pregătim și mergem să câștigăm și la Dănceu, nu va fi un meci de vacanță. Nu cred că putem pierde la un așa scor încât să scăpăm promovarea printre degete, din contră, vrem să arătăm că nu a fost întâmplătoare victoria cu 5-0 din tur”, a adăugat Răsvanță, care în sezonul de Liga 4-a a marcat de 5 ori în contul trupei lui Sculici și Mihuț.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button