Fotbal juniori

UTA, peste Academia Hagi sau CFR Cluj la cel mai puternic turneu de 2014 din țară!





Un nou rezultat important pentru UTA 2014, care a câștigat turneul „Toți pentru 1” disputat la Sibiu în fața unor echipe cu nume, precum Academia Hagi, Rapid sau CFR Cluj

„Roș-albii” au câștigat toate meciurile din faza grupelor, astfel: 5-2 cu Sepsi Sfântu Gheorghe, 5-1 cu Academia Hagi Alb, 5-1 cu Tigrii Team și 5-4 cu CFR Cluj.  În semifinale, roș-albii au trecut cu 5-2 de Universitatea Cluj, iar în finală au dispus după loviturile de departaje de Academia Hagi Negru, 5-3, după 3-3 în timpul regulamentar.

„Ne bucurăm că am participat la cel mai puternic turneu de 2014 din țară. Am avut privilegiul să ne duelăm cu cele mai puternice academii de fotbal din România, acest loc 1 obținut ne dă mari speranțe pentru viitorul fotbalistic arădean. În final, mulțumim clubului, părinților, pentru frumoasa galerie, dar și profesorului Mărcuș. Hai UTA !!!”, a fost mesajul profesorului Dinu Donca.

Acesta și Nicholas Stupar s-au bazat pe următorii jucători: Rareș Mardare, Alexandru Crețu, Brian Vaida, Luca Barbu, Darius Panin, Andy Năstasă, Patrick Șerban, Rareș Urs, Alecses Popa, Raul Pancrat. 

Un comentariu

  1. Cei care sint din 2014, vor fi fotbalisti buni…nu mai devreme de…2034. deci sint ” copii ce si-ar dori sa se faca fotbalisti”. Ar fi bine daca ne-ati spune si ce Turnee de copii si Juniori, a organizat UTA, si mai ales analiza comportarii la U 17 si U 19.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button