UTA Arad

Keseru i-a luat banderola lui Ubbink…prin votul vestiarului utist





Vestiarul UTA a sesizat rapid calitățile de lider ale lui Claudiu Keseru, de care vorbea și Ilie Poenaru la începutul aventurii sale la Arad și l-a „uns” pe fostul atacant al celor de la FCSB drept noul căpitan al echipei. „ Mie mi-a fost foarte ușor să știu ce face el zi cu zi, având la FCSB niște jucători pe care i-am dat acolo. Acei jucători sunt <<spionii>> mei, mi-au spus ce face, cum arată și cum se comportă el. A fost numărul 1 din punct de vedere motivațional în vestiar în etapele care au trecut, el nefiind inclus, nejucând. Deci, e evident ce mentalitate sănătoasă are. Și în legătură cu felul în care se antrenează, am primit numai F.B-uri”, spunea antrenorul „roș-albilor” în urmă cu o lună de zile.

Așadar, spre deosebire de Ionuț Badea, care l-a numit direct pe Desley Ubbink purtător al banderolei, Poenaru le-a dat posibilitatea de alegere jucătorilor săi. În urma voturilor exprimate, olandezul a devenit al treilea căpitan al echipei, în timp ce al doilea, în lipsa de pe teren a lui Keseru, a rămas portarul Florin Iacob. Scrutinul a avut loc în seara premergătoare testului cu Vojvodina Novi Sad, pierdut de arădeni cu 2-1, așa că experimentatul atacant, care nu a renunțat nici la gândul de a se întoarce la echipa națională, a avut în premieră banderola pe braț.

Claudiu Keseru este fotbalistul cu cel mai impresionant CV din istoria „Bătrânei Doamne”. Fotbalistul a jucat peste 600 de meciuri și a marcat 278 de goluri în toate competițiile pentru echipele de club, dar are și 47 de selecții în echipa națională a României, pentru care a înscris de 13 ori.

Pe parcursul carierei, „vârful” a jucat în 33 de meciuri în grupele competițiilor europene, dintre care 5 au fost în UEFA Champions League, marcând 11 goluri. „Cireașa” a pus-o în noiembrie 2016, când a reușit să puncteze împotriva lui Arsenal în cea mai importantă competiție inter-cluburi. La echipa națională, Keșeru a făcut parte din lotul pentru EURO 2016 și a jucat 90 de minute la turneul final, în meciul cu Elveția.

7 comentarii

  1. Bravo lui pt cariera ,,impresionantă,, dar în prezent cum poate ajuta UTA, pina acum in amicale e total absent nu iese cu nimic în evidență ! M-aș fi așteptat la o pasă filtrantă ceva dribling ,șut puternic dar am văzut în cele două amicale doar pase la adversar și driblinguri nereușite!!! Sper să mă înșel, eu l-am văzut la UTA că un magician cu mingea la picior.

    0
    0
  2. Nu-i corect pentru Ubbinc.Ce merite are Keseru la UTA ?.Un antrenor corect si cu personalitate nu ar fi trebuit sa provoace treaba asta.Vom vedea ce folos va aduce Keseru,dar in fotbal joaca…prezentul,nu…trecutul.Mai ales ca nu-i un trecut…utist.

    0
    0
    1. Nici eu nu i-ași fi dat banderola lui Keseru. Trebuia să rămâna, clar, la Ubbink. Keșeru încă e cu gândul la fcsb, părerea mea.

      0
      0
      1. Nici vorba….Keseru este foarte motivat ca sa arate ceea ce nu i s-a acordat la FCSB,depinde de el…Speram ca sa ii si iasa la UTA..Daca ar fi dupa „epoleti”este foarte clar,cel mai galonat,pe departe..Nu a fost impus capitan de catre staff,ci a fost ales de catre vestiar,la libera alegere in mai putin de 3-4 minute…Punct..alta intrebare si nimeni nimic…Ma simt bine…Asa se formeaza un grup unit,sa trecem la pagina urmatoare,alta intrebare…Antrenorul face si drege dar trebuie sa tina cont de grup,de dorintele lor,placerile lor,amicitiile lor…Balint a dat doar impresia ca face o familie,in rest doar a dezbinat si i-a intaratat unul fata de altul…Una vorbea cu jucatorii la antrenamente si cu totul altceva fata de conducere…Un coldus cameleon caruia i s-a acordat sansa mare la UTA…din pacate,nesatul…Nimic in viata nu ramane neplatit,mai devreme sau mai tarziu….

        0
        0
  3. Deocamdata pe partea ofensiva ,relatiile de joc schioapata dar cu timpul Keseru cred ca, va reusi sa fie inteles de catre colegii lui pt. a construi impreuna fazele de gol in fata portii !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button