Fotbal judetean

Se reia Cupa Satelor, AJF-ul mizează pe cel puțin 32 de participante!





A.J.F. Arad în colaborare cu Consiliul Județean Arad organizează în cursul lunilor iulie-august 2022 ediția patra  a „Cupei Satelor”, competiție adresată cluburilor afiliate sau neafiliate din mediul rural.

Pot participa jucători legitimați sau nelegitimați cu vârsta minimă de 14 ani împliniți, cu mențiunea că toți componenții lotului vor avea domiciliul în localitatea / comuna pe care o reprezintă.

Echipele I localitățile participante la competiție care în sezonul competițional 2022-2023 se vor afilia la A.J.F. Arad și se vor înscrie în campionatul județean de fotbal (Liga a-VI-a) vor beneficia de gratuitate la înscriere și la legitimări (cu excepția jucătorilor care vor fi transferați).

Înscrierile se fac la A.J.F. Arad pe adresa de mail (ajf.arad@frf.ro) sau prin fax la nr.  0257-256762 până cel târziu în data 05 iulie. Persoanele de contact sunt Andraș Mako – tel. 0742 316 680, Ovidiu Coman – tel. 0726 680 042 și Ionel Iovescu – tel. 0726 289 692.

„Ca înainte de pandemie, scopul acestei cupe este aceea de a coopta noi echipe la Liga 6-a, unde au mai rămas doar zece formații după promovările din campionatul recent încheiat. Vom vedea câte echipe se înscriu până pe 5 iulie și apoi facem <<zonele>> de câte 3-4 echipe. Dacă în ediția precedentă, disputată în 2019, au fost 56 de echipe, acum sperăm să avem minimum 32 de echipe, deci cam 8 zone. Vom începe din 10 iulie, mai exact vom știi după ce stabilim zonele și disponibilitatea echipelor. Dacă totul va decurge normal, terminăm în ultima duminică din iulie sau cel târziu în prima duminică din august. Invităm toți iubitorii fotbalului la mișcare, copii de minim 14 ani și adulți de orice vârstă. Am vrea să se bucure din nou de fotbal după doi ani de interdicții”, a spus Andras „Boandi” Mako, vicepreședintele AJF Arad.

Anexe descărcabile de pe situl AJF:

REGULAMENT CUPA SATELOR 2022 final

Tabel Cupa Satelor 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button