Cluburi polivalente

Luchianov și Severin au urcat pe prima treaptă a podiumului la „naționalele” de atletism pentru seniori și tineret!





Atleții legitimați la cluburile arădene au luat şase medalii, patru la seniori şi două la tineret, la etapa finală a Campionatului Național, desfășurată pe arena „Nicolae Mărășescu” din Craiova.

Ion Luchianov (foto 1), de la CS Universitatea Arad, a luat titlul la 3.000 de metri obstacole. Alergătorul din Republica Moldova  a oprit cronometrul la 9:05.72.

Apoi, Nicolae Marian Coman, dublă legitimare CSU Arad – CSM Craiova e vicecampion național. Atletul a fost foarte aproape de titlul la 1.500 de metri, câștigătorul decizându-se la fotofinish.

Denis Both, de la CSM Arad, a luat „argintul” la aruncarea suliței,  cu 76,02 metri, fiind la a cincea competiție în mai puțin de o lună.

Răzvan Vidrea, de la CSU Arad şi CSM Craiova, a luat „bronzul” la 800 de metri, cu 1:50.99.

La tineret, Andrei Severin (CSM Arad) a obţinut titlul naţional la suliță, iar Vannessa Oriaku (CSU Arad) s-a ales cu bronzul, cu o aruncare de 43,32 metri.

Suliţaşii sunt pregătiţi de profesorii Constantin Miclea şi Zoltan Szabo.

Alergătorii care au dublă legitimare au luat medalii la ștafete alături de celelalte cluburi pentru care concurează. Coman și Vidrea au fost pe podium și cu ștafeta mixtă de 4×400 de metri de la CSM Craiova, în timp ce Alexandru Zatic (legitimat la CSU Arad și CSM Ploiești) a luat aurul cu CSM Ploiești la 4×100 de metri masculin.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button