Cluburi polivalente

Micile gimnaste de la ritmică au urcat pe podiumul naţional al junioarelor II

Campionatul Naţional de junioare II şi III de la Ploieşti a consemnat alte rezultate bune pentru secţia de gimnastică ritmică a CSM Arad.

Fetele pregătite de Daniela Chiriac şi Tatiana Novikova au concurat la categoria junioare II, unde la 11 ani (născute 2011), Kaitlyn Varga a devenit vicecampioană naţională la individual compus, cu alte trei clasări pe locul doi la minge, panglică şi măciuci. Totodată, Vanessa Ciochina a luat bronzul la individual şi minge, Anca Toma a urcat pe a treia treaptă a podiumului la panglică, clasându-se pe locul 5 la individual, iar Nadia Candea a obţinut locul 13 la individual. La categoria junioare II, 12 ani (născute 2012), Teodora Iovănaş s-a clasat pe locul 6 la individual compus şi aproape de podium la panglică, locul 4, iar Cătălina Ciuleac pe 11 la individual.

Arad Trophy, la început de octombrie

Pe plan intern este pauză până în toamnă, când avem Arad Trophy, pe 1-2 octombrie, competiţie urmată de Campionatul Naţional de junioare şi senioare, dar şi Cupa României, programate în perioada 21-23 octombrie, pentru ca în 19-20 noiembrie să aibă loc ultimele două competiţii ale anului, la Braşov, Festivalul Naţional de Gimnastică Ritmică şi Campionatul Naţional de Ansambluri.

csmarad.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button