UTA Arad

Galeria UTA-ei, parte importantă a spectacolului de la meciul de Supercupă: ”O oportunitate bună de a arăta întregii țări cum este atmosfera la Arad”





În seara de 9 iulie, toate privirile iubitorilor sportului rege din România vor fi ațintite pe arena „Francisc Neuman”, care găzduiește în premieră un meci pentru un trofeu important. În vara anului trecut, s-a mai disputat la Arad finala Cupei României la fotbal feminin, dar Supercupa băieților are o cu totul altă greutate, iar interesul în jurul evenimentului e foarte mare.

De la ora 20,30, se vor afla față în față CFR Cluj și Sepsi Sfântu Gheorghe, două formații pentru care suporterul de rând al UTA-ei nu nutrește sentimente speciale, de simpatie sau antipatie. Iar galeria „Bătrânei Doamne” a decis să onoreze această dispută pentru a se pune ea în valoare prin spectacolul pe care-l va crea, dezinteresată de rezultatul final.

De această dată, „ultrașii” arădeni nu-și vor ocupa locurile obișnuite în peluza Iosif Petschovschi, ci se vor plasa la tribuna a II-a Gioni Brosovszky, conform apelului făcut pe pagina de facebook „Ultras Arad“: ”Utiști, ce ziceți, dăm o tură până la stadion să vedem supercupa? Nu e meciul nostru, nu susținem niciuna dintre echipe, dar este un eveniment care are loc în casa noastră și o oportunitate bună de a arăta întregii țări cum este atmosfera la Arad. (…)Pentru a nu ne amesteca printre suporterii celorlalte echipe, am decis să luăm loc la tribuna a II-a la acest meci“

Probabil, majoritatea fanilor „Bătrânei Doamne” care vor fi pe stadion peste o săptămână nu-și vor dori beneficieze de biletele gratuite oferite de conducerea clubului arădean, în contul reînnoirii abonamentelor. Totuși, vă reamintim că acestea se pot ridica de la stadion inclusiv azi (sâmbătă), până la ora 13, dar și luni (între orele 16 și 19) și marți (10-13), cu mențiunea că în aceste două zile inclusiv noii abonați își pot obține accesul gratuit la meciul de Supercupă.

Federația Română de Fotbal a pus în vânzare biletele pentru meciul de Supercupă. Acestea sunt disponibile online, pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro, pentru 25 de lei (la peluze) și 50 de lei la tribune. Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în zona destinată familiilor ”Tribuna 2 Family Zone”, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în comandă pentru a le fi eliberate acestora bilete cu valoare zero.

13 comentarii

    1. Care steaua? Echipe ce trebuiau desființate în 1989, Dinamo și steaua, împreună cu cele desființate deja ca Fălticeni, Olt, victoria, etc, rușine celor care au lăsat aceste echipe infecte să mai participe în competiții ???forza uta oriunde, oricând

      0
      0
    2. Mda ce si cu înfrățirile astea.
      Astept la un moment dat sa vad si pe UTA jucând in ros -albastru in potriva lu dinamo ca niste rapidiști cu echipament poli

      0
      0
  1. Vom sustine pe Sepsi , sunt alb-rosii ca si noi si ne-au ajutat acum 2 ani cand erau deja calificati in play-off.Era sambata Pastilor catolice si UTA a batut cu 2-0.Apoi s-a sarbatorit cu oua rosii, sunca fiarta , vin, bere, etc !

    0
    0
    1. Mda asa e in romanica totul se aranjează,inclusiv mintea unor oamenii.
      Deaia suntem unde suntem cu tara asta.
      Si marmota curăța ouăle cu doua lăbuțe.

      0
      0
  2. Cum sa se strige HAI STEAUA ?! Sa se strige UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!! Ce treaba are UTA cu Steaua ,o echipa foarte favorizata impreuna cu Minamo pe timpul lui Ceasca, cluburi care luau cu forta cei mai buni jucatori din toata tara destabilizand multe echipe de traditie mare din tara !!! FORTA UTA Arad !!! Numai UTA. !!!

    0
    0
    1. Nelu, poate nu știai dar galeria lui UTA este înfrățita cu steaua și nu o dată au au scandat pe stadionul Francisc Neumann, steaua! Steaua!Dacă ar auzi baronul cred că s-ar răsuci în mormânt.

      0
      0
  3. CURIOS CU CINE SA TINEM LA ACEST MECI, POATE CEVA AFINITĂȚI CU UNA SAU CU ALTA!?…..CU UTA CLAR!!!! SA SE AUDĂ IN TOATĂ ȚARA…..CUM STRIGĂM NOI DE CATEVA ORI…..UTA ARAD!!!!

    0
    0
  4. Imi pare foarte rau dar GALERIA UTA-ei ,nu face bine ,de unde atata iubire mare intre UTA si Steaua ,ii intreb eu pe cei din galerie ? Inseamna ca, sunt mai multi baieti din galerie care au mare dragoste de Steaua ? Nu ar trebui sa se mai intample asa ceva si sa sustina o singura echipa si aceasta este numai una, UTA. Arad . Si la meciul de finala a cupei Romaniei, suporterii UTA-ei ,nu trebuie sa tina nici cu CFR si nici cu Sepsi ci sa scandeze cu totii ,UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA, se se auda in toata tara !!!

    0
    0
  5. ATENȚIE ‼️‼️AVEM DE TRECUT UN MARE EXAMEN,TREBUIE SĂ ARĂTĂM ,ATMOSFERĂ,STADION PLIN,CIVILIZAȚIE,NU SCANDĂRI ANTI FRF,POLI,DINAMO,RAPID…….‼️‼️‼️(CĂ NU CÎȘTIGĂM NIMIC,DINPOTRIVĂ‼️‼️)
    CA SĂ ARĂTĂM CĂ ȘI NAȚIONALA POATE VENI IMEDIAT,LA URMĂTOARELE MECIURI AICI….AVEM HOTEL DE 5 STELE,AVEM AEROPORT,AVEM AUTOSTRADĂ,AVEM STADION,AVEM V.A.R.,AVEM ȘI SUFLETE DE ROMAN,OARE CE MAI VOR…‼️‼️‼️‼️,DAR ÎNCĂ ODATĂ,DEPINDE DE NOI CUM TRECEM EXAMENUL,HAI SĂ NU COPIEM VĂ ROG ȘI NE VA FI BINE SIGUR‼️‼️‼️‼️‼️???

    0
    0
  6. bita aurel ce castigam ca vine nationala la arad ?la fel burleanu merita cu varf si indesta orice injuratura

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button