Stranieri aradeni

Hațegan revine în arbitraj și scrie istorie chiar acasă, la meciul de Supercupă!





După cum anticipam, Supercupa României la fotbal dintre CFR Cluj și Sepsi, sâmbătă ora 20.30, va reprezenta revenirea în circuit a ecusonului FIFA, Ovidiu Hațegan. Arbitrul arădean a suferit un infarct la finalul lunii martie și nu a mai putut conduce niciun meci în ultimele trei luni ratând inclusiv fazele finale ale cupelor europene. Acum Ovidiu Hațegan, alături de Istvan Kovacs, se vor afla în camera VAR la un meciul de deschidere al sezonului.

Meciul de pe „Francisc Neuman” va consemna o premieră, va fi prima partidă cu tehnologia VAR din istoria fotbalului românesc. Ovidiu Haţegan, care nu a susținut testele fizice precum ceilalți arbitri autohtoni, ar putea reprezenta cea mai la îndemână și experimentată variantă pentru cametra VAR pentru că are pregătirea necesară.

De altfel, UEFA l-a și convocat la 27 iulie 2022 la o consfătuire a arbitrilor First Class și Elite, la care participă și Istvan Kovacs, plus Radu Petrescu și Horațiu Feșnic (ambii din a doua categorie).

3 comentarii

  1. Merita Hategan, să îi strigam numele la meciul SEPSI-CFR? POATE SI UN BEENNER…. este aradean de al nostru!!!

    0
    0
    1. Ralu, ai dreptate…Hategan a adus glorie Aradului, personal, imi pare extrem de rau ca problemele de sanatate ii afecteaza cariera. Pentru mine, de fiecare data cand am auzit sau citit..”centralul din Arad”..ma cuprindea un sentiment fain. Cinste tie, Ovidiu Hategan!

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button