Fotbal judetean

Absențele au cântărit greu, VI-FE – ca și eliminată din Cupă: CSM Lugoj – Victoria Felnac 5-3Cel mai probabil, aventura celor de la Victoria Felnac în Cupa României s-a încheiat în această seară, la Lugoj. CSM-ul s-a impus cu 5-3 și nu ar trebui să aibă probleme să o bată și pe Recolta Dănceu (pe care felnăcanii au învins-o cu 6-2 în prima confruntare a regiunii 4 – zona 2), miercuri, în județul Mehedinți și să meargă în finala cu câștigătoarea Cupei din Hunedoara sau Gorj.

Chiar dacă a avut probleme importante de efectiv în special în ofensivă, de unde au lipsit Ghergar și Puie, dar și Sârbu și Măgulean de la mijloc, VI-FE a început mai bine și, după 26 de minute, avea 2-0 pe tabelă. În minutul 5, Dancă a pătruns în dreapta, a șutat din unghi, Gârlea a respins în față, iar Denis Negrea a marcat din 6 metri. Din coautor la primul gol, Dancă a devenit marcatorul celui de-al doilea, la centrarea lui Pasăre. Finalul primei părți le-a aparținut clar gazdelor, care au egalat la 2, prin Aziz (34), după o fază fixă și Talpă, cu 1 minut înainte de pauză.

Tot timișenii au înscris și în debutul actului secund, prin Dobra (min. 58), pentru ca Dancă să ofere iluzia unui rezultat bun cu golul de 3-3. În minutul 78, Tomuț pasat în diagonală, iar rapidul mijlocaș lateral al lui Ciba a driblat doi jucători și a marcat din 22 metri cu o „scăriță” peste portarul ieșit la intercepție. Lugojul și-a dorit mai mult victoria, ce a venit la „două diferență”, după reușitele semnate Aziz (82) și Călin (83).

Ciba: „Dacă tot lotul la dispoziție puteam scoate mai mult”

De data aceasta, la penalty-uri a câștigat (inutil) Felnacul, cu 4-3, după reușitele semnate Rusu, Pasăre, Țugulescu și Tomuț, în timp ce Drîglă a ratat. „Am începiut foarte bine, am condus 2-0, am mai avut prin Dancă o ocazie mare, dar s-a fluierat offside. În a doua repriză am căzut fizic, am avut bancă foarte subțire. Copilul Sebastian Buz, din 2007, a jucat bine tactic, puțin timorat în prima repriză pe faza de atac, dar în a doua a fost mai activ. După egalare am mai avut două situații, dar am căzut și am fost depășiți. Ei au avut 5 schimbări, jucători cu experiență, au condiții bune, fond de salarii consistent. Sunt mulțumit de randamentul băieților, nu ne-am făcut de râs, am scos maximum. A fost atmosferă frumoasă, teren foarte bun, peste 300 de spectatori care ne-au impresionat prin faptul că ne-au aplaudat pe final când au văzut că am jucat frumos. Dacă tot lotul la dispoziție, puteam scoate mai mult, așa nu am ce să le reproșez băieților”, a spus Lucian Ciba după eșecul din Banat.

Formații:

Lugoj: Gârlea – Radak, Secoșan, Mihoc, Lakatos, Kouraogo, Tamaș, Guțiu, Pop, Talpă, Njifakje. Au mai jucat:  Roșie, Cărăbaș, Rațiu, Dobra, Călin. Antrenor: Danciu Dafin.

Felnac: Rusu – Moldovan, Țugulescu, Istin, Morariu – Dancă, Tomuț, Buz (70 Bonchiș), Drîglă – D. Negrea (60 Dumitrean), Pasăre Antrenor: Lucian Ciba.

Arbitri: Andrei Fodor (Deva) – Claudiu Doarvoas (Mintia – Hunedoara), Roberto Svatsinka (Reşiţa)

Observator: Teodor Biriş (Hunedoara)

FOTO: Gabriel BrezeanuLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back to top button