Superliga

Laszlo Dioszegi le mulțumește arădenilor după ce Sepsi a luat Supercupa în fața CFR-ului: „Tot stadionul a fost alb-roșu!”





De două ori a vizitat Laszlo Dioszegi noul stadion din Arad și de fiecare dată a plecat trist. Sepsi nu a marcat niciun gol contra UTA-ei, în eșecurile cu 2 și 1-0, însă, astăzi, și-a adăugat în vitrină cel de-al doilea trofeu din istorie, după succesul din Supercupă, 2-1, cu CFR Cluj.

Dioszegi: „Tot stadionul a fost alb-roșu”

Patronul covăsnenilor a coborît pe gazonul din Arad imediat după ultimul fluier al lui Viorel Cojocaru, pentru a da tonul sărbătorii „roș-albe” pe stadionul „alb-roșu” al „Bătrânei Doamne”. „Nici nu-mi găsesc cuvintele ca să-mi exprim fericirea. Jos pălăria pentru acești băieți minunați și acești suporteri care au străbătut 500 de kilometri pentru a încuraja echipa noastră. Am avut 700 de fani veniți din Sfântu Gheorghe plus că au fost mulți care au venit și din Ungaria și consider că, încet-încet, devenim un brand și jucăm un fotbal plăcut, iar asta e cel mai important. Tot stadionul a fost alb-roșu, chiar vreau să felicit spectatorii arădeni, care au dat dovadă de fair-play și cred că majoritatea a ținut cu roș-albii”, a spus Dioszegi la flash-interviuri.

„Rondon a fost arma secretă, sunt foarte fericit că l-am adus la noi”

Carismaticul om de afaceri a fost cât se poate de sincer când a fost întrebat dacă a mai crezut în șansa echipei sale la trofeu, după ce Adi Păun a marcat pentru CFR chiar în minutul 2. Apoi, s-0a felicitat pentru achiziționarea lui Mario Rondon, care a decis destinația Supercupei. „Sincer vă spun, când am luat gol în minutul 1 am crezut că s-a terminat. Spun asta pentru că știam că CFR e o echipă foarte greu de străpuns în apărare, dar iată că jucătorii mei au făcut un efort exatrordinar și cred că toată lumea a văzut că astăzi am meritat victoria. Rondon a fost arma secretă pentru că el a dat golul doi și sunt foarte fericit că l-am adus la noi”,  mai afirmat Laszlo Dioszegi, producător de cozonaci prin firma pe care o conduce. „Jucătorii primesc cozonaci numai la Paște și la Crăciun, acum cred că mănâncă pâine cu untură, pentru că vineri jucăm cu Craiova”, a fost remarca șefului celor de la Sepsi.

Vor să facă o figură frumoasă și în Conference League: „Pentru coeficient și bani”

Prin câștigarea Cupei și Supercupei, formația din Sfântu Gheorghe ridică pretențiile în ceea ce o privește. „Sperăm să continuăm în același mod, practic acest rezultat ne obligă cumva la asta. Avem un meci greu la Craiova, dar cel mai important este meciul de acasă, din Conference League. Am avut niște spioni la Ljubliana și așa se zvonește că ei se vor califica, cu ei o să jucăm. Am speranțe că putem trece de turul de Conference și atunci cât de cât îmbunătățim și coeficientul și vin niște bani pentru club. Nu o să fie un meci ușor, dar – totuși – am speranțe că a sosit timpul să mergem mai departe și noi în Europa”, a încheiat Laszlo Dioszegi.

FOTO: Ciprian Petcuț

3 comentarii

  1. Imi cer scuze pentru imbecilitatea mea,dar nu am vazut ca pe parcursului campionatului,Cupa,Supercupa,careva din ultrasii Sepsi..acei Secui rai,asa cum sunt ei considerati,sa-l fi injurat pe Dioszegy..chiar si nici atunci cand pareau condamnati la retrogradare,nu isi gaseau ritmul de echipa cu Leo Grozavu…Calmi,linistiti si increzatori in ei,niciodata scandal prin presa,nu rufe spalate public..Nu salarii mari,cu datorii imense asumate…Or fi ei contestati prin presa Miticia dar doar din invidie…Uite ca asa se face..Si-au asumat anumite greseli si iata-i…
    Cand iese in declaratii Dioszegy,este un exemplu de bun simt si diplomat,nu a jignit pe nimeni,niciodata,jos Kolopul..As fi ferm convins ca nu doarme tocmai bine si nu pe 2 milioane Euro datorii…Fac pariu cu oricine,ca Dan Sucu isi va roade unghiile curand,ca l-a jignit enorm,fara sens…Satisfactia de performanta la acest nivel depaseste bucuria si orice altceva…
    Iar acestui infumurat Dan Petrescu,i-ar trebui data o lectie…Prima a primit-o in Supercupa,.Panin va ramane la Cluj mereu,dar Dan Petrescu??Mai vedem…Cred ca si-a uns discurile de frana…
    Bravo,Felicitari Sepsi!

    0
    0
  2. Panin din respect pentru ARAD, putea sa-i ea si el un tricou de o culoare neutra…chiar alb. Pana la urma UTA l-a lansat in fotbalul mare. Dar asa e cand ajungi mai sus…se rarefiaza aerul si mai ai pierderi de memorie. Mare CFR-ist.

    0
    0
    1. Panin respectă Aradul si aradenii fără să fie nevoie să isi pună,, tricou neutru” când reprezintă oficial cfr-ul! si da.. e mare cfr-ist, poate cel mai mare, fiindcă a participat la toate trofeele castigate de clujeni! Nici Deac nu are atâtea trofee cu cfr ca Panin!

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button