Liga a 2-aStranieri aradeni

Alexandru Sabău trece de la Petrolul la Dumbrăvița, fundașul central ar putea semna cu timișenii chiar de ziua sa!





Colonia fotbaliștilor arădeni de la CSC Dumbrăvița este pe cale să se mărească. După promovarea în Liga 1, Petrolul a fost de acord să-l împrumute pe Alexandru Sabău la divizionara secundă de lângă Timișoara, înțelegerea dintre părți fiind ca și parafată.

Fundașul central de picior stâng împlinește chiar azi 24 de ani și l-ar putea avea lângă el, în defensiva „alb-verzilor”, pe un alt Sabău, pe Sergiu, venit tot în această iarnă sub comanda lui Cosmin Stan, de la Crișul Chișineu Criș. Tănase, frații Bodri, D. Popa, P. Pașcalău și Bickling sunt ceilalți jucători arădeni sau care au evoluat la divizionarele terțe din județul nostru în sezonul trecut ce se află în curtea Dumbrăviței.

Revenind la Alex Sabău, acesta a fost coleg de generație cu Dennis Man, Adrian Petre sau Răzvan Oaidă, la echipa pregătită de Cristian Păcurar și Francisc Tisza. A jucat o perioadă în Italia, după care a semnat cu Cermeiul, pentru care a evoluat sezoane bune în Liga 3-a. În vara anului trecut a trecut la FC Brașov, unde a avut evoluții apreciate, care l-au propulsat, în iarnă, în tricoul Petrolului. Pentru „lupi” a evoluat într-un singur meci, ultimul al sezonului (0-0 la Slobozia), când ploieștenii erau deja matematic promovați în elită.

Un comentariu

  1. La multi ani ALEX multa sanatate alaturi de oameni dragi tie!succes in noua provocare la fotbal

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button