Cazinoul Hollywood din Charles Town West Virginia va renunța la numerar


Cazinoului Hollywood din Charles Town, Virginia de Vest, i s-a permis de către autoritatea de reglementare de stat să avanseze cu planurile de a renunța la numerar, a raportat presa de știri MetroNews.

Argumente pro și contra

Cazinoul Hollywood își propune să renunțe la numerar, ca parte a unei strategii ample pentru cazinourile operate de Penn National Gaming, în baza căreia proprietățile de jocuri de noroc terestre ale operatorului din Pennsylvania, Ohio și Michigan au introdus deja jocurile fără numerar.

Membrii comisiei au discutat propunerea cazinoului la ședința de luna trecută și, în timp ce unii s-au exprimat în favoarea propunerii, alții, precum președintele comisiei, Ken Greear, nu au fost deloc convinși și au vrut să se asigure că este mișcarea corectă înainte de a emite aprobarea finală. .

„Este doar o chestiune de a ne asigura că jucătorii nu vor suferi întreruperi și că nu li se va diminua plăcerea de joc, precum și a ne asigura ca nu există nimic care nu funcționează bine”, a spus Greear.

Spre deosebire de Greear, Doug Bicksler s-a exprimat în favoarea propunerii, afirmând că a renunța la  numerar nu ar putea fi o strategie „mai greoaie decât banii în numerar”, în timp ce membrul Comisiei Loteriei Roy Shrewsbury a zis că trebuie „să vadă în acțiune” jocurile de noroc fără numerar pentru a avea „un sentiment mai bun”.

Trebuie să-l vezi în acțiune

Comisarii s-au unit în jurul ideii că proiectul ar trebui să avanseze, dar ar trebui să-l vadă în acțiune înainte de a-și da aprobarea finală. Potrivit estimărilor, va dura câteva luni pentru ca Penn National să treacă prin procesul de testare, iar aparatele de loterie video vor avea nevoie și de modificări.

Potrivit vicepreședintelui și directorului general al cazinoului Hollywood din Charles Town, Scott Saunders, cazinoul ar putea renunța la numerar în cursul acestui an. Saunders, care a vorbit cu presa, a subliniat, de asemenea, că odată ce oamenii vor descoperi jocurile fără numerar, vor deveni mai confortabili cu ele.

„Cred că portofelul digital și platforma digitală este modul în care merg multe companii și vrem să ne asigurăm că facem parte din această evoluție”, a adăugat Saunders.

Jocurile fără numerar ar conduce jucătorii să cheltuiască mai mult la cazinou, cred experții din industrie Darren Simmons și Omer Sattar. Perechea a vorbit la Summit-ul pentru clienți AGS GameON și și-au împărtășit viziunea în timpul unui panel dedicat viitorului plăților fără numerar.

EVP la Every Holdings Simmons și co-CEO al Sightline Payments Sattar împărtășesc, de asemenea, viziunea că, în ciuda progresului în domeniul jocurilor fără numerar, banii fizici nu vor fi eliminați din platformele de jocuri în viitorul apropiat.

Descoperă cel mai bun cazinou online din România: https://www.princesscasino.ro/

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.