UTA Arad

Primul meci stagional, prima deplasare a suporterilor UTA-ei: La Pitești se joacă sâmbătă, la ora 18,30!





La finalul acestei săptămâni, demarează o nouă ediție a primei ligi fotbalistice a României. Se trece de Liga 1 – Casa Pariurilor la Superliga, iar UTA debutează în deplasare, la Pitești. Cu FC Argeș, arădenii au jucat mereu în startul sezonului și de fiecare dată au obținut rezultate pozitive: 1-1 (etapa a 3-a), în 2020 și 1-0 în 2021 (etapa a 2-a). Acum, avem parte de debutul lui Ilie Poenaru pe arena „Nicolae Dobrin”, acolo unde se va afla și galeria „Bătrânei Doamne”.

Aceasta a sunat adunarea pentru deplasarea de sâmbătă, 16 iulie. ”Prima etapă a noului sezon ne cheamă la drum! Vă așteptăm alături de noi pentru a susține UTA la Pitești cu ocazia meciului în compania echipei FC Argeș! Suporterii utiști care doresc să se înscrie în deplasare sunt rugați să trimită un mesaj privat către pagina noastră de Facebook. Mesajul trebuie să conțină numele complet și numărul de locuri dorite pentru rezervare. Fiecare participant poate rezerva maxim două locuri, excepție făcând membrii peluzei! Partida dintre FC Argeș și UTA este programată sâmbătă, 16 iulie, ora 18.30 și va avea loc pe stadionul din Trivale. Detaliile legate de transport vor fi anunțate ulterior numai persoanelor înscrise pe lista noastră” – e anuțul fanilor pe pagina de Facebook Ultras Arad.

Apoi, UTA va juca primul meci pe teren propriu luni, 24 iulie, contra celor de la Petrolul. Vânzarea abonamentelor s-a reluat ieri, iar nigerianul Philipe Otele a dat o mână de ajutor.

 

3 comentarii

  1. Mergem,mergem…Clar…Nici nu se pune problema sa lipsim de la Pitesti,apoi de la Mioveni(cu Voluntari)…Cu UTA,pentru UTA!
    Iata ca Voluntariul schimba gazonul in maxim o luna pe refolosinta directa..ei pot…Bibi cu capusa Recons,se scarpina inca…O comuna ilfoveana…La noi nu se poate…si iar vine toamna,ploile,mlastina si orezaria,despre sistemul de degivrare?Trai-Baftalo…Poate pe viitor…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button