Una rece, alta caldă pentru Luciano în debutul „naționalelor” de mini-fotbal, arădenii trebuie să bată Rechinii pentru a ajunge în optimi!


La Râmnicu Vâlcea, la Arenele Traian, Brother’s Sport Hub și Baza Sportivă Oltenia au demarat, astăzi, faz finală a Campionatului Național de Minifotbal. Din Grupa H face parte și campioana de la Liga DeSavoia Arad, AC Luciano, care a început rău competiția, dar s-a revanșat în jocul serii.

La ora 12, la peste 35 de grade Celsius, arădenii au trebuit să se recunoască învinși, cu 1-0, în fața unei formații AS Pro Fotbal Sibiu ce a jucat mai bine. În schimb, de la ora 18, Luciano nu a avut mari probleme să treacă de Petrolul 95 Ploiești. „Dubla” lui Sergiu Popa și reușita lui Cristi Negrea au dus scorul la 3-0, adversarii marcând pe final golul de onoare: 3-1.

La finalul zilei, băieții lui Hrincu și Horgea (ambii aflați în concediu în Spania) sunt pe locul 3 în grupă, cu 3 puncte, după Pro Sibiu (5 puncte) și Rechinii (4). Băimărenii de la Rechinii sunt adversarii de mâine, de la ora 13, pentru arădeni, care au doar varianta victoriei, fie ea venită și după loviturile de departajare, ca urmare a rezultatului de egalitate de la finalul timpului regulamentar.

Deținătoarea eventului la Liga DeSavoia a început turneul în 7 oameni:  Sebastian Huțan, Adrian Ciornei – Dani Iovu, Manu Pantea, Robi Kocsis, Cristi Negrea, Sergiu Popa și Raul Burcă, acesta din urmă fiind și delegatul echipei.

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.