UTA Arad

Iacob: „Trebuie să ne gândim la play-off nu doar la evitarea retrogradării, dar pentru asta trebuie să ne schimbăm atitudinea”





Florin Iacob a fost cel mai bun om al UTA-ei la Pitești și asta spune totul despre prestația jucătorilor din fața lui. Fără vină la „dubla” lui Bertrand, cel mai vechi senior din lotul „roș-albilor” a avut intervenții decisive.

Portarul arădenilor nu a dorit să-și ia merite, cu atât mai mult cu cât este o zi tristă. „Nu contează ce face unul sau altul important e să adunăm puncte, de asta și jucăm fotbal. Am primit gol rapid, deja intrasem într-o dgringoladă până la pauză, ne-am mai liniștit și am încercat să le punem probleme în partea a doua. Din păcate, am greșit mult individual, trebuie să ne analizăm și să nu mai facem în viitor ce am făcut astăzi. Golul l-au dat după o greșeală a noastră, nu ne-au surprins, i-am analizat, știam ce fac ei, din păcate nu am concretizat fazele noastre de atac”, a menționat Iacob la finele disputei cu „alb-violeții”.

Al doilea căpitan al echipei, după Claudiu Keseru, recunoaște că UTA ar trebui să ridice ștacheta în acest sezon. „Deja trebuie să ne gândim la play-off nu doar la evitarea retrogradării. Pentru asta trebuie să ne schimbăm atitudinea, deoarece altfel nu putem reuși. E startul sezonului, dar trebuie să ne schimbăm atitudinea și să adunăm puncte. Sunt meciuri tari, e o Superligă foarte puternică, cu Petrolul și U Cluj, vor fi meciuri frumoase și tari”, a mai afirmat Iacob, care în sezonul precedent nu luase niciun gol în primele două etape și doar în minutul 89 al celui de-al treilea, de la fcsbistul Ianis Stoica.

9 comentarii

  1. Iacobe, au râs comentatorii de voi. Nu stiu dacă v-ati gândit la chestia asta. Până când umpleti de rusine acest club?

    0
    0
  2. Vai, copile, dacă ce se joacă în această super ligă e tare solicitant și greu din toate punctele de vedere, înseamnă că sunteți departe de realitate,voi va uitați la analiza meciului sau a oricărui meci?
    Ce plasament aveți pe static,pe construcție și cum reacționați pe construcția adversarului,din tribune și de la tv se vede cât de concentrați, pregătiți și valoroși sunteți,uneori chiar nu văd ce jos e fotbalul românesc dar din declarații și comentarii va dau dreptate, trebuie sa ne schimbam atitudinea…..?

    0
    0
  3. Cum adica IACOB , sa va schimbati atitudinea ? Pai voi nu stiati ca, odata ce intri si joci pe teren, TREBUIE sa ai ATITUDINE ? Inseamna ca, asta va este valoarea ? Pai aia de la Pitesti cum de au avut atitudine tot meciul a fost calare pe voi cu unii jucatori de 36,37 de ani ? Las-o dracu de treaba, asta este bataie de joc cand vezi ca, vin atatia suporteri dupa un drum lung ARAD- PITESTI si voi a-ti dat cu piciorul in balta ? DATI-VA CU REVENEALA SI NU UITATI CA , JUCATI LA O ECHIPA DE MARE TRADITIE CARE SE NUMESTE UTA ARAD SI NU SE MERITA CA VOI SA O TRATATI CU INDIFERENTA SI SA O UMILITI PTIN REZULTATE SI JOCURI FOARTE SLABE !!! FORTA UTA ARAD

    0
    0
  4. Grija mare la respect…Se doreste o anumita ierarhie,dar cand anumiti jucatori li se adreseaza antrenorului cu „Poe”,nu exista trepte de respect si disciplina..In vecii vecilor nu il vor asculta,pana-i lumea si pamantul…Oricum nu un Batha,niciodata…500 Euro cartonas galben fara rost,imediat 1000 Euro pentru rosu direct,sa vedem cum se vor tempera…Hmmm…

    0
    0
    1. Mai ales Keseru. S-a certat cu toti, inclusiv cu Poenaru. După părerea mea o mare greșală aducerea lui la UTA, cu Poenaru cu tot.
      Ubbink era stingher, parcă ieri a fost primul lui meci la UTA. Keseru făcea mutre, el dă pasa gresită si îl scoate vinovat pe Ubbink. Cine esti tu, Keserule? UTA este importantă pentru noi, nu tu. Dacă Poenaru este antrenor tu vei fi rezerva meciul viitor. Vom vedea. S-ar putea să fii piatra de moară pentru acest antrenor minuscul.

      0
      0
  5. Pe hârtie bine, pe gazon de plâns. O pregătire ferita de ochii presei sportive locale, asigurări schioape, adversari de genunchiul broaștei, unde era sa ducă ? Fondul de jucători rămași,, senatori,, au eliminat fără regrete grupul noilor sosiți. Fără noroc la trei, patru, transferuri nu legi nimic. Sa nu mai vorbim de antrenor. O dam ca a fost cald, unii alunecau pe iarba cheala . Atunci tacit treci la un joc de apărare generala. Vrei sa demonstrezi ceva ce nu poți. Jucători înșirați pe trei sferturi de teren fără rol, far eficienta cu pase telefonat. Diferența mare între așteptări și realitate.

    0
    0
  6. DE ATÎTA VREME TREBUIA SĂ FIE SCHIMBATĂ ATITUDINEA DEJA,LASĂ CĂ O SĂ O SCHIMBAȚI PE BANCĂ SAU PRIN TRIBUNE DACĂ MISTER SE ȚINE DE CUVÎNT,TOT ATÎTA BLA, BLA ,BLA…..??

    0
    0
  7. Iacob si Keseru, cu tot respectul pt voi, aveti tendinta sa va criticati colegii, nu stiu cine va permite sa faceti voi o analiza cine a gresit si ce a gresit ? In alta ordine de idei,Keseru esti un balon rasuflat, iar Iacob le respinge numai in fata , nu suntem la handbal, cine face analiza unui portar cu o gandire pertinenta nu cred ca ai facut minuni, crede ma. Din fericire ma pricep si eu putin la fotbal si nu vad un meci doar cu ochiul spectatorului . Ai respins o minge din coltul scurt ,unde era datoria ta sa fii in acea pozitie, si ai mai respins o minge in bara, mana moale , altfel nici in corner nu era. Scuza ma nu esti un subiect, este o analiza personala, din punctul meu de vedere, realista!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button