Fotbal judetean

Socodorul s-a reunit cu frâna de mână trasă, Țoca și Dema nu mai fac parte din planurile lui Darazs!

Cu trei etape înainte de finalul play-offului Ligii a IV-a, CS Socodor era favorită la câștigarea titlului, după care a urmat căderea. ACB Ineu chiar a deschis șampania cu o etapă înainte de finalul sezonului, iar formația lui Tiberiu Darazs a trebuit să se mulțumească pentru al doilea an la rând cu postura vicecampioanei.

Vacanța la Socodor s-a încheiat joi, iar azi o echipă lipsită de aportul unor jucători importanți precum Dema, Pirtea, Lezeu sau Turcuș a pierdut clar: 2-7. Pentru formația din vecinătatea graniței, Copil a marcat spectaculos, de la 40 de metri, dar și Faur. „Am început pregătirile de joi, la sosiri încă nu avem nimic, poate doar revenirea lui Sebastian Mako. Am avea nevoie de jucători ofensivi, atacanți și mijlocași, să vedem ce găsim. Vom mai promova juniori din pepinieră, e greu un pic, dar sa vedem ce reusim, avem ceva idei. Ne antrenăm de două ori pe săptămână și dorim să avem amicale cel puțin la final de săptămână. Deocamdată, am legat amicale cu Pâncota, Lipova, Beliu și Păuliș. Obiectiv în noul sezon nu avem, doar să fim sănătoși și să ne bucurăm de fotbal”, a menționat Tibi Darazs, antrenorul celor din Socodor.

Din formația ce a terminat pe locul 2, Țoca a plecat în Ungaria, iar Dema se va opera la genunchi.

2 comentarii

 1. De jos se vede unde suntem cu fotbalul,prima ligă județeană începe și aceste declarații ne arată ce potențial și profesionalism creștem in județul Arad sau la nivel național.
  De promovat a promovat cine a fost mai organizat, mai bine zis cine a vrut, singura echipă care poate mai mult financiar,sa nu ne amagim liga 4a e departe de ce a fost odată, precum fotbalul românesc,aceste informații în sport Arad din păcate arată realitatea din fotbal modern românesc , suntem departe dar pretențiile rămân…🤣

  0
  0
 2. Sigur nu vreți sa mergeți la baraj și sezonul acesta?!păcat ca nu aveți obiectiv ca nu mai o fi asa tare competiția dacă voi nu vreți sa trageți ca sezonul trecut.
  Promovați și balerina ce stătea la un meci pe margine,dar nu uitați sa scoateți apa din ea!

  0
  0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button