Fotbal judetean

Trei achiziții pentru Podgoria Pâncota și un prim amical foarte reușit împotriva vicecampioanei județene!

Dănuț Mițiți și Ovidiu Bulzan au pus punct vacanței la Podgoria Pâncota, formație ce dorește să ridice ștacheta în noul sezon al Ligii a 4-a. Formația din Podgorie a câștigat play-outul ediției precedente, iar la anul ar dori să joace în play-off.

În acest sens, echipa și-a păstrat tot lotul și a adăugat alte trei piese. „De la Târnova a sosit fundașul Sami Miculaiciuc, de la Sântana l-am luat pe atacantul Claudiu Popa, iar în cazul lui Alex Cioară-Moartă e vorba despre o revenire la Pâncota, după aventura sa la Caporal Alexa. Mai avem discuții cu ceva juniori, se știe că îmi place să lucrez cu jucătorii tineri. Mă bucur și că Sergiu Dragalina a înțeles că mai avem mare nevoie de experiența sa și a decis să continue cu noi. Sper să avem o perioadă de pregătire bună, să nu avem accidentări și să facem un campionat bun. Personal, nu concep să terminăm mai jos de locul 5, dar – bineînțeles – dorința mea este este să jucăm în play-off”, ne-a declarat Dănuț Mițiți.

Astăzi, pâncotanii au disputat și un prim meci amical, în care au dispus clar de CS Socodor, vicecampioana județeană en-titre. Tabela s-a oprit la scorul de 7-2, după reușitele semnate: Cl. Balaban 2, Bulzan, I. Balaban, Cl. Popa, Pușcaș și Steleac, respectiv Copil (execuție de la 40 de metri) și Faur.

Podgoria are programat și un mini-cantonament, între 1 și 5 august, la Moneasa. Adversarii din amicale sunt: Păuli II (23 iulie), V. Flenac (30 iulie), Pro Gurba (6 august), Crișul (10 august) și Beliu (13 august).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button