Fotbal judetean

Sântana a învins clar Curticiul după primele antrenamente sub comanda lui Ciubăncan, Burleanu – impresionat de cum e organizat clubul!





Până acum. singura prim divizionară județeană ce a vorbit fără perdea despre obiectivul promovării în Liga a 3-a este Unirea Sântana. „Roș-negrii” s-au reunit luni sub comanda noului antrenor, Marius Ciubăncan, au efectuat trei antrenamente, iar, ieri, au câștigat amicalul de la Curtici.

A fost 4-1 pentru „uniriști”, după reușitele semnate Ursoi, Stanciu, Trabalka și Kozma, respectiv Prică. Pentru Sântana au evoluat: Mucha (Csurka) – Dochița, Savin (Budiu), Bercu (D. Marc), Paven (Nedelcu) – Simion, Ursoi – Stanciu (Kozma), Martin (Olteanu), Șulea – Trabalka (Nicula). „Am văzut o echipă în care am regăsit cinci noi achiziții, antrenorul nostru a demarat procesul de omogenizare a lotului. Băieții au respectat ceea ce le-a cerut Marius, am făcut un prim meci de pregătire bun, dar mai avem mult până departe. Săptămâna viitoare sunt programate patru antrenamente, plus meciul cu Viitorul, apoi facem 5, dar weekendul va fi liber. Deocamdată, am mai legat amicale cu Crișul, UTA U18, Cermei și Pecica, doar adversari de un nivel superior, acolo unde tindem și noi”, a menționat managerul Cătălin Puia.

În urmă cu o săptămână, noua bază sportivă din Sântana a fost vizitată de președintele Federației. „Ne-a făcut plăcere întâlnirea cu domnul Răzvan Burleanu, cu atât mai mult cu cât dânsul și regretatul Adrian Lucaci sunt cei care au făcut lobby pentru investiția de la stadionul nostru. Domnul Burleanu a văzut stadiul lucrărilor, ne-a dorit să ne întoarcem acasă cât mai repede, dar a rămas plăcut surprins de faptul că avem 5 grupe de copii și juniori. Acum, prima echipă s-a mutat defintiv la Caporal Alexa, unde terenul a devenit foarte bun, până când se vor finaliza toate lucrările la Sântana și CNI-ul va face recepția lucrării și o va ceda Primăriei din Sântana. E clar că vom începe campionatul la Caporal Alexa, rămâne de văzut dacă putem juca la Sântana măcar spre finalul anului”, a adăugat Puia.

Vă reamintim că Sântana s-a despărțit de doi portari, Adrian Horvat și Denis Mureșan, dar și de mijlocașul Florin Gâlcă. Numărul achizițiilor e mult mai mare și-i vizează pe goalkeeperul Lucian Mucha și fundașul Raul Dochița (ambii foști la Frontiera Curtici),  pe mijlocașii centrali Alexandru Simion (ex. Șoimii Lipova) și Robert Ursoi (ex. Cermei), dar și pe atacantul Cristian Șulea (ex. Păuliș). totodată, „vârful” Paul Moț a revenit din împrumutul de la Zimandu Nou, iar juniorii Vlad Nedelcu, Dănuț Nicula și Ionuț Lucuța au fost promovați în lotul echipei de seniori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button