UTA Arad

UTA testează fotbalist de bandă francez cu origini marocane





Atacul UTA-ei a fost inexistent la Pitești și, pe lângă problemele de ordin mental și tactic pe care le mai are de rezolvat, Ilie Poenaru mai caută cel puțin doi fotbaliști cu profil ofensiv. Este vorba despre despre un mijlocaș lateral, care ar putea să joace și în centru, dar și un vârf de careu. Mâine, probabil, se va clarifica și situația moldoveanului Virgiliu Postolachi, după care antrenorul utist va știi pe ce „fronturi” va acționa mai departe.

Până una alta, la Arad a sosit pentru a fi testat Marwane Elaz. Este vorba despre un fotbalist de bandă francez, de origini marocane, care a evoluat doar în eșaloanele trei și patru din Franța până în acest moment, la echipe precum: Clermont B, Aurillac-Arpaj, Trélissac, AS Vitré, Concarneau și SO Cholet. Are 26 de ani și e cotat la 150 de mii de euro pe transfermarkt.

Postul său de bază este cel de mijlocaș stânga, acolo unde Philipe Otele pare „senator de drept”, dar Elaz poate juca și în dreapta. S-a văzut și la meciul de ieri, de la Pitești, că Ilie Poenaru consideră că David Miculescu poate juca și în zonă centrală, acolo unde – de altfel – „decarul” arădenilor a și evoluat la juniori și, sporadic, pe finalul meciurilor UTA-ei în Liga 1.

Imagini Video cu Marwane Elaz

 

14 comentarii

    1. La ora actuală, din nefericire, cu acest lot, cu achiziții, 2 lei buchetul, UTA, cu siguranță de la anul va juca în Liga a doua…….

      0
      0
  1. Ce pretenții să ai la jucători din liga 4 sau 3 oricum noi suporterii ne dăm cu părere dar conducerea clubului UTA actuala nu prea se pricepe la jucători asta ne-a demonstrat cu alți jucători.Mai bine jucători tineri care doresc să se afirme adică cu romani.Daca ar trebui să de-a ceva bani pt Postolache ar merita este tânăr și a jucat în Belgia și Franța în rest dacă dorești să aducem jucători minim liga 2.

    0
    0
    1. betrand vine din liga 3 si i-a rupt coloana lui vukcevici ce joaca in nationala care ne-a dat 3-o in giulesti…am ajuns atat de jos incat orice campion la cupa satelor din pirinei devine superstar cand aterizeaza in superliga de langa carpati

      0
      0
      1. Bertrand a jucat bine pentru ca Vukcevic a jucat slab!In repriza a doua cand a jucat Dobrescu in dreapta ce a facut Bertrand?

        0
        0
        1. In repriza a 2 a Bertrand a marcat un gol si a mai avut cateva actiuni in flanc in conditiile in care Argesul a facut pasul inapoi.A jucat bine si in amicalul cu Mioveni,iar daca astia isi faceau temele isi luau masuri suplimentare pt a-l bloca el si Calcan fiind principalele pericole,Isfan fiin iesit din forma de ceva timp.

          0
          0
  2. ATATAT poate connducerea clubului , testeaza si aduce jucatori de ligi foarte inferioare cum naiba sa faci performanta cu jucatori de ligile 3,4,5 adu macar jucatori de liga 2 din campionate puternice.Cred ca suporteri UT-ei vor reusi sa indeparteze actuala conducere care este una clar POLITICA si sa vina la carma clubului adevaratii profesionisti care gandesc in spiritul CLUBULUI ISTORIE A ROMANIEI NUMIT UTA ARAD. Totusi mai cred ca domnul antrenor Poenaru nu prea este pt UTA ce performate deosebite inafara de figuranta cliceni nu prea are multe referite deosebite ,parerea mea este ca afost o alegere gresita bine ar fi sa ma insel si sa fie invers.HAIDE UTA ARAD,HAIDE UTA ARAD.

    0
    0
  3. Așa de mare jucător îl vezi tu pe asta Bertrand ,a avut o zi in care jucătorii arădeni nu sau șincronizat deloc iar asta a profitat in rest ce a făcut ??? Stai sa vezi mai da gol ???

    0
    0
  4. Cred ca, are dreptate LOTZI . Bertrand asta din Madagascar,a si avut noroc cu carul la primul gol, centrare de pe partea dreapta ,minge deviata intamplator in suprafata de 16 m , luft de incepator a lui Vukcevici si normal ca, trezindu-se singur in7-9 m , i-a venit bine pe picior si a inscris lejer si golul 2 din 3 m., si dupaia nu prea a mai facut cine stie ce. Sa il vedem etapa urmatoare cu SEPSI daca mai misca in front jucatorul mult laudat !!!

    0
    0
  5. E împânzite liga 1 de jucători pe care i-am dat afară și acum aducem jucători de liga 4. Moldovan, Tescan, Morar, Albu, Buhacianu, Ilie. Ce jucător care înțelege ce se întâmplă la UTA mai vine în momentul acesta. Am tratat jucătorii cu aroganță și acum culegem roadele.

    0
    0
  6. De când a plecat Gyuszi echipa a mers din rău in mai rău. Acolo s-a destabilizat acea continuitate care avea țintă constructia unei echipe puternice. Fiecare antrenor venit a adus alte idei. Acum jucatorii nu mai stiu sa joace. Noi credem că totul e simplu. Nu este. Sunt destul de sceptic la viitorul echipei cu acest Poenaru.

    0
    0
  7. Dorința unor așa-zis utisti sa împlinit…. A plecat Balint ptr ca echipa juca și era respectata dar rata prea mult…a plecat și Apostu ca vezi trebuia sa aducă gratis jucatorii…… Au plecat și jucătorii ptr ca venit mister Poenaru care și-a adus preferații…toți jucătorii plecați de la UTA joaca bine unde au ajuns…acum vom culege roadele….. Nu tu apărare…
    Nu tu mijloc… Nu tu atac… De joc ce sa mai zic…. Urmează petrolul…. Din ce am văzut pana acum avem toate șansele să ajungem în lig1…. Felicitări stiutorilor ?????????

    0
    0
    1. Au dat afară exact pe cel ce avea cârma în mâini si nu lăsa corabia să intre in derivă și să se scufunde. Gresală irecuperabilă, ne-a dat inapoi cel putin 3 ani.

      0
      0
  8. „Postul său de bază este cel de mijlocaș stânga, acolo unde Philipe Otele pare „senator de drept”.
    După părerea mea Negoescu este mult mai eficient și determinat!
    Vezi meciurile de pregătire!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button