UTA Arad

Cinci fotbaliști ai UTA-ei bat la porțile naționalei U15!





Timp de 6 zile, aproximativ 80 de fotbaliști din toată țara vor fi testați la bazele de la Buftea și Mogoșoaia în vederea formării lotului național U15. Printre cei selectați sunt și cinci fotbaliști de la UTA 2008, pregătiți de Sandu Gaica și Radu Mărginean.

Fundașii Mihai Ene și Eric Bărbat (acesta din urmă fiind sosit de la Lupeni în această vară) și mijlocașii Eric Corchiș, George Păduraru și Denis Țăroi dispută zilnic trialuri sub privirile unei comisii tehnice ale Federației Române de Fotbal. Rezultatele evaluării vor veni la începutul toamnei, când – de altfel – se va forma noul lot național U15.

Cei cinci fotbaliști demarează pregătirea în „alb-roșu” luni, când și restul colegilor lor revin din vacanță. Vă reamintim că UTA 2008 și-a câștigat seria (a 10-a) în Liga Elitelor U15, jucând cu echipe cu un an mai mare și s-au oprit la „zona” de la Timișoara.

Printre cei prezenți la București în aceste zile este și Cristian Sculici, antrenorul celor de la ACB Ineu, care e și referent zonal FRF.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button