Cele mai importante transferuri din fotbal realizate în această vară


Doi dintre golgheterii „pur sânge” ai Europei, Erling Haaland și Robert Lewandowski, au schimbat echipa în această vară. Norvegianul a făcut trecerea la Manchester City de la Borussia Dortmund, iar polonezul care a scris istorie pentru Bayern Munchen a semnat cu FC Barcelona, spre furia fanilor bavarezi.

Au mai fost și alte transferuri notabile în perioada de mercato, noile achiziții putând fi văzute în acțiune din luna august, când se reiau cele 5 ligi majore. Până atunci, microbiștii se pot relaxa într-un cazinou online, profitând de un bonus fără depunere sloturi.

Iată care sunt cele mai importante transferuri oficializate pe bani până acum în această vară, în ordinea crescătoare a importanței:

Kalvin Phillips (mijlocaș defensiv englez, 26 de ani, cotă de piață 50 de milioane de euro) a fost transferat de Manchester City de la Leeds, pentru 48,75 de milioane de euro. Are 23 de selecții la naționala de seniori a Albionului.

pastedGraphic.png

Gabriel Jesus (atacant brazilian, 25 de ani, cotă de piață 50 de milioane de euro) a ajuns la Arsenal, de la Manchester City, pentru 52,2 milioane de euro. „Cetățenii” îl aduseseră în urmă cu 5 ani de la Palmeiras, pentru 32 de milioane de euro.

pastedGraphic_1.png

Lisandro Martinez (fundaș stânga argentinian, 24 de ani, cotă de piață 32 de milioane de euro) a făcut trecerea de la Ajax Amsterdam la Manchester United. „Diavolii” au plătit mult peste prețul oficial de transfer, 57,37 de milioane de euro.

pastedGraphic_2.png

Aurelien Tchouameni (mijlocaș defensiv francez, 22 de ani, cotă de piață 60 de milioane de euro) s-a transferat la Real Madrid de la AS Monaco. Campioana Europei a plătit cu 20 de milioane peste prețul oficial de pe transfermarkt.com, adică 80 de milioane de euro.