UTA Arad

Însuși Miculescu spune că sunt șanse mari să ajungă la FCSB! Cu cine se gândește să-l înlocuiască Poenaru? „Nu mă pot opune, am fost pregătiți pentru acest lucru”





UTA a pierdut la scor de neprezentare ceea ce ar putea fi ultimul meci al lui David Miculescu în „alb-roșu”. „Decarul” arădenilor a evoluat modest, în tonul echipei, cu FC Voluntari și a părăsit terenul în minutul 75, când a fost înlocuit de Șteau. Fostul medieșan are cele mai mari șanse intre în primul 11 în locul lui Miculescu, dacă transferul acestuia la FCSB se confirmă.

Miculescu: „M-am apucat de fotbal ca să ajung la un nivel cât mai înalt”

Evident, autorul „dublei” câștigătoare cu Petrolul spera la o altă desfășurare a ostilităților în această seară. „Dureros acest scor, nu ne așteptam, nu ne imaginam un asemenea scor. Acasă am jucat bine, am jucat fotbal, am bătut, iar azi am pierdut din nou în deplasare”, a menționat David Miculescu.

Evident, la flash-interviuri s-a insistat pe subiectul transferului la FCSB, ce pare iminent, atâta timp cât Gigi Belcali se va ține de cuvânt și va achita suma de 1,7 milioane de euro în contul UTA-ei. „Am văzut discuțiile despre mine la televizor, însă de la club nu mi s-a transmis nimic oficial. Nu pot să vorbesc despre asta, șansele de transfer sunt mari, dar cât timp sunt la UTA vorbim despre UTA și sunt supărat pentru că am pierdut. Într-adevăr, m-am apucat de fotbal ca să ajung la un nivel cât mai înalt, îmi doresc să joc în cupele europene încă de joi, dar încă nu știu ce va fi”, a adăugat Miculescu, care – practic – își dă și el acordul pentru transfer. Un aspect important, atâta timp cât conducerea clubului acceptase și oferta americanlor de la Charlotte în iarnă, dar fotbalistul a zis „pas”.

Poenaru: „ Am variante la nivel de Under, Șteau, Isac, mai avem acasă copii cu calități foarte bune, Negoescu, Rareș Pop”

Inclusiv Ilie Poenaru pare deja obișnuit cu ideea că-l va pierde pe singurul său marcator stagional după trei meciuri. „Vom vedea, dar am fost pregătiți pentru acest lucru, știam că la un moment dat Miculescu o să plece. Am variante la nivel de Under, Șteau, Isac, mai avem acasă copii cu calități foarte bune, Negoescu, Rareș Pop, avem de unde alege. Miculescu reprezenta ceva pentru echipă, este un jucător decisiv, a crescut foarte mult, s-a maturizat. Dar, asta este, nu avem ce să facem, trebuie să aibă șansa lui. În cazul în care va pleca, merge la un alt nivel, își dorește și el acest lucru, nu mă pot opune. Dar, e clar că vom avea soluții acolo, dar problema nu e acolo. Așadar, nu știu dacă a fost ultimul lui meci la UTA, vom vedea ce se va întâmpla în această seară și mâine”, a menționat antrenorul „roș-albilor”.

„A vrut să joace și să mai marcheze cel puțin un gol”

Poenaru a confirmat faptul că s-a sfătuit cu Miculescu înainte de a-l introduce în primul „11” contra celor de la Voluntari. „Poate astăzi nu a fost nici el la capacitatea lui maximă, dar asta e, sunt meciuri și meciuri. E posibil să fie și din cauza discuțiilor, e clar că e o apăsare. E un copil până la urmă și e clar că e o apăsare. S-a tot gândit, colegii au făcut anumite glume pe chestia asta. Poate că nu a fost sută la sută conectat la joc și că l-au afectat aceste lucruri. Cu toate că eu am avut o discuție personală cu el și aseară și astăzi înainte de meci, i-am spus că dacă nu e OK sau dacă simte că nu poate sau nu e pregătit pentru meci, are și varianta  să stea pe bancă. Mi-a spus că își dorește foarte mult să joace și că nu are nici o problemă. A spus că nu îl apasă lucrurile astea și nu se gândește la transfer, se gândește cum să facă astăzi să joace bine și să mai marcheze cel puțin un gol”, a adăugat tehnicianul arădenilor.

„Miculescu se pliază oriunde l-ai pune, pentru că are calitate, e un băiat inteligent”

Unde îl vede jucând Poenaru pe Miculescu la FCSB? „Cu el poți să joci număr 10 fără probleme, dar și în bandă. El se pliază oriunde l-ai pune, pentru că are calitate, e un băiat inteligent, știe ce are de făcut. Culmea, el a fost printre puținii care a prins foarte repede ceea ce îi cer eu și a și făcut-o, a demonstrat-o și la meciul cu Petrolul. În poziția în care îl pui, el iți va da randament”, mai afirmă „principalul” utist.

„Se urcă cu noi în autocar, dar orice e posibil”

Până la urmă, Poenaru nu e 100% sigur că-și va pierde „decarul”, anunțând că acesta rămâne în programul echipei, deci va pleca spre Mogoșoaia, unde mâine va avea un antrenament, înainte de a reveni acasă cu avionul. „Eu spun ce am citit și eu, mie cei din conducere mi-au confirmat că sunt discuții avansate, dar nu mi-au confirmat că s-au semnat actele. Posibil ca la meciul următor să nu îl mai vedem la Arad, orice e posibil. Probabil că după ce ne urcăm în autocar, voi afla mai multe. El se urcă în autocar cu noi, e în program cu noi, mergem să ne refacem pentru că ne așteaptă un meci foarte greu, tot în deplasare, la Sepsi. Trebuie să ne refacem pentru că nu putem continua așa”, a încheiat antrenorul UTA-ei.

Din câte se pare, transferul lui Miculescu la FCSB se va perfecta luni, în momentul în care se vor perfecta actele și Gigi Becali va vira banii.

3 comentarii

  1. Greșeală utilizarea lui. Dacă tot se prfila ceva concret, mintea lui era la FCSB, plus pericolul unei accidentări. UTA lasă tot mai mult impresia de improvizație. Asta după pregătire cu girul antrenorului, cu ceva posturi clare, dar care și ele pălesc după 25 de minute. E clar ca jucătorii nu alcătuiesc legătura primordiala, jocul. Sunt, unii la al treilea antrenor, deși trebuiau sa dispară cu primul. Ei l-au gonit prin prestații. Nu cum spun unii, contestat de suporteri. Suporterul contesta rezultatele. Trebuie,, inventat” alt Miculescu, și alt joc. E important ca toate,, furtunile ” sa ne prindă în continuare în elita. O ieși soare și pe strada noastră.

    0
    0
  2. Transferul lui Miculescu pe vorbele lui Becali?Never!Nu cred nimic in vorbele fariseului pana l-as vedea pe Miculescu prezentat oficial in turma..Si nici atunci…Pana a facut plata,nu pe la comisii ulterioare,cu termene de plata mult depasite,intarziate,cam cum practica el…Doar faptul ca iese in declaratii publice ca s-a hotarat solemn sa plateasca suma ceruta,mi se pare ca deja are un plan,coace el ceva diabolic…
    Cu Becali ne-am fript si nu numai noi..sper ca se va sufla si in iaurt,dupa ce ne-am oparit cu ciorba..Daca ne pacaleste din nou,inseamna ca suntem fraieri rau de tot…
    Nu va mai luati dupa topul transferurilor la Steaua(FCSB) de la Viitorul,ca pret..Acolo a fost altceva intre nas si fin,mai mult ca sigur…Nu am auzit niciodata,nici cea mai mica discutie despre restante de plata,comisii,procente,certuri si divergente intre Becali si Hagi de…Ba as si plusa…Toti respectivii care nu s-au impus prin campionate straine,revin brusc la UPU/ATI denumita Viitorul,ma rog,Farul…Rotitele se invart….Ii vor mai vinde de cateva ori,cu siguranta…Ciclu repetitiv de prost gust…Interesant…Hmmmm….

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button