UTA Arad

Miculescu e titular cu Voluntariul, aproape sigur e ultimul său meci la UTA! Becali: „Voi plăti clauza, toți banii, 1,7 milioane de euro!”





De câteva minute, Ilie Poenaru a anunțat „11”-le cu care UTA va începe meciul cu FC Voluntari, din cadrul etapei a treia a Superligii. Printre titulari se află și David Miculescu, fotbalist care e ca și plecat la FCSB, conform celor susținute de Gigi Becali.

„Ne-am înțeles, am rezolvat totul. Miculescu e gata, e ca și jucătorul nostru. Miercuri îl vedeți pe teren în cupele europene. Voi plăti clauza, da. Toți banii, 1,7 milioane de euro. I-am cerut băiatului să nu joace astăzi (n.r- cu FC Voluntari), dar a zis că nu promite. Să vadă ce zice antrenorul. I-am zis că ar fi mai bine să nu joace, dacă face o entorsă, ceva?”, a spus patronul vicacempioanei pentru GSP.ro.

Încă de aseară Becali a început să mărească suma de transfer, până s-a decis să nu mai existe discuții și să achite clauza impusă de UTA în momentul în care i-a reînnoit contractul lui Miculescu până în 2024. Apoi, patronul FSCB a așteptat decizia fotbalistului și de aceea l-a și contactat azi. Deocamdată, Miculescu a decis să respecte până la final tricoul „Bătrânei Doamne” și va juca împotriva echipei lui Liviu Ciobotariu, începând cu ora 18,30.

10 comentarii

    1. Se cam sfârșește cariera lui Miculescu cu plecarea la FCSB! Miculescu nu este Man e mult sub el ,și nu are tăria de caracter al lui Denis dar daca Behehecali plătește …dar ce pune in loc UTA că deocamdată nu are ce…

      0
      0
  1. Realizare financiara de top la club. Presa centrala sportiva și posturi TV au știut tot timpul ca se face. Au fost încercări ca la orice tranzacție. Becali nu pierde, dar de riscat risca, ca și David. Dar cum cine nu risca…. E și o reparație morala la afacerea pe pierdere Man. UTA, e acoperita valoric.. Susținătorii echipei de top pot sa regrete o maniera de provinciali, în efortul de a vinde afara. Impresarii sau familia nu pot încă ajunge la șmecheriile și relațiile fraților Becali. Sunt prea harsiti în afaceri construite în ani de legături cu interlopi rutinati la rulete le din Monaco. Ei sunt sfătuitori din umbra. ,, Rien va plus „.!!

    0
    0
  2. Nu cred că va da acești bani, vânzarea jucătorului in țară arată la ce nivel suntem iar pe David nu cred că această mutare îl ajută…sper să mă înșel dar totul e așa,prea pe repede înainte.
    Alții, adică profesioniștii urmăresc un jucător și 2 ani sau mai mult până se decid dacă achiziția e benefică sau cu potențial pentru club,nu cum se face la noi,de azi pe mâine și pe repede înainte ,in fine cred că pentru club dacă tot ce se zvonește e corect e profit maxim însă pentru jucător nu cred că e cea mai bună decizie.
    O întrebare aș vrea să adresez unora:oare dacă aveam noi investitori această tranzacție se mai realiza?????(sau discuțiile din jurul acestui subiect erau inutile)

    0
    0
  3. De ce să-l dăm cu 1,7 când rapidul vinde cu 5,suntem mai fraieri? Plus ca nu știm cine îl va înlocui ca junior și o sa destucturam echipa. Oricum UTA o sa ia doar un procent, deci trebuia cerut mai mult. M-am lămurit și eu de conducere

    0
    0
  4. MICULESCULE iti doresc sa ai succes la noua ta echipa dar daca nu joci bine la BECALI, nu o sa fie bine pt. tine !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button